|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zdravila-Italija
3.10.2008 18:52:47   
n74
Oj,

Sem pred samoplačniškim postopkov IVF in moram v Italijo po superfact in menogon. Že dr.Reš je rekel, da je menogon trenutno težko dobavljiv. Ali poznate še kakšno lekarno v Italiji poleg tiste v Fernetičih in Bazzovici? Sem klicala v obe lekarni in me bodo poklicali nazaj, ko dobijo, vendar ne vejo kdaj. Za menagon imam še čas dober teden, s sprejem superfact pa moram začeti že v torek. Zanima me če se superfact dobi tudi pri nas, da ne bi dvakrat hodila tako daleč.
Ali pa ima mogoče katera kakšno škatlico za prodat?

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zdravila-Italija
3.10.2008 19:03:25   
tintin
V trbižu je ena super lekarna, kjer ti zrihtajo vse v enem popoldnevu. Pa v Muglii (Milje) pri Trstu isto.

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.10.2008 22:16:34   
metuLJchy
v stari gorici jih je kar nekaj pa marsikje še slovensko znajo, ne bi pa vedela naslovov, vem pa za vsaj 3 lekarne v stari gorici (gorizia)

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.10.2008 23:33:50   
mi negra
V Italiji je trenutno res problem z Menogonom...jaz sem prejšnji teden preklicala pol lekarn v Trsu da sem dobila kar sem potrebovala v 3 dneh. Baje je težava pri proizvajalcu, ne pri dobavi.

Verjetno ti ne znaš Italijansko, a? Poskusi z angleščino, saj nekateri znajo.user posted image

to so lekarne v GO s telefonskimi številkami....LINK
To so v Trstu http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php ....

pa mogoče še ta http://www.farmacitta.it/farmacie_provincia.cfm?idprovincia=81 

V vseh lekarnah so ful prijazni in sem prepričana, da ti bodo pomagali, če bodo le lahko. Pa tudi nazaj te pokličejo. Mislim pa da s Superfactom ni tak problem. Bolj je Menogon težaven.

Sicer pa poskusi mogoče poklicatu tudi v Avstrijo... v celovcu baje imajo ta zdravila...mislim, da mi je sodelavka rekla, da je lekarna nekje v centru. res pa ne vem kakšne so cene

Držim pesti, da ti uspe...user posted image  

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 6.10.2008 9:25:08 >

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Smučanje
Michonne RR

Ali vaši otroci smučajo?

Da (53%)

Ne (29%)

Ne še (18%)

Število vseh glasov: 17

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!