Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nosečnost in bolečina v križu 3.10.2008 11:03:02
|
|
|
|
Volga
|
O ja, pa samo še bolj te bo.
|
|
|
|
RE: nosečnost in bolečina v križu 3.10.2008 11:04:03
|
|
|
|
Mišni
|
Ja, zdaj te najbrž še tako kot pred M, a ne? To je mene tudi. Ampak to res še ni nič proti tistemu, kar te lahko potem, ko greš že bolj proti koncu nosečnosti. Tisto je drugačna bolečina.
|
|
RE: nosečnost in bolečina v križu 3.10.2008 11:09:12
|
|
|
|
SKORPY
|
ma ne takih bolečin nisem nikoli imela ampak če se bo to stopnjevalo ne bo nič dobrega pa še v trgovini delam tako da ne vem kako bo to vse skupaj!
|
|
|
|
RE: nosečnost in bolečina v križu 3.10.2008 11:09:52
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: SKORPY ma ne takih bolečin nisem nikoli imela ampak če se bo to stopnjevalo ne bo nič dobrega pa še v trgovini delam tako da ne vem kako bo to vse skupaj! jah, kaj, boš šla pa na bolniško, a ne?
|
|
|
|
RE: nosečnost in bolečina v križu 3.10.2008 11:11:41
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: SKORPY ma ne takih bolečin nisem nikoli imela ampak če se bo to stopnjevalo ne bo nič dobrega pa še v trgovini delam tako da ne vem kako bo to vse skupaj! Potem pojdi pa raje k zdravniku. Ker če te po 4 tednih tako zelo križ boli, to nima veze direktno s križom, ampak z maternico. Jaz bi šla.
|
|
RE: nosečnost in bolečina v križu 3.10.2008 11:21:24
|
|
|
|
SKORPY
|
ma boli in neha ja bomo šli na bolniško ker pa nisem za stalno me bojo pa tak al tak dol dali tako da bo že nekot!
|
|
|
|
RE: nosečnost in bolečina v križu 4.10.2008 8:11:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem čakala, da nam sporočiš veselo novico pod temo od spodaj....Napiši malo, kaj se je dogajalo, ker nas to zanima....
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?