Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nosečnost in bolečina v križu 3.10.2008 11:03:02
|
|
|
|
Volga
|
O ja, pa samo še bolj te bo.
|
|
|
|
RE: nosečnost in bolečina v križu 3.10.2008 11:04:03
|
|
|
|
Mišni
|
Ja, zdaj te najbrž še tako kot pred M, a ne? To je mene tudi. Ampak to res še ni nič proti tistemu, kar te lahko potem, ko greš že bolj proti koncu nosečnosti. Tisto je drugačna bolečina.
|
|
RE: nosečnost in bolečina v križu 3.10.2008 11:09:12
|
|
|
|
SKORPY
|
ma ne takih bolečin nisem nikoli imela ampak če se bo to stopnjevalo ne bo nič dobrega pa še v trgovini delam tako da ne vem kako bo to vse skupaj!
|
|
|
|
RE: nosečnost in bolečina v križu 3.10.2008 11:09:52
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: SKORPY ma ne takih bolečin nisem nikoli imela ampak če se bo to stopnjevalo ne bo nič dobrega pa še v trgovini delam tako da ne vem kako bo to vse skupaj! jah, kaj, boš šla pa na bolniško, a ne?
|
|
|
|
RE: nosečnost in bolečina v križu 3.10.2008 11:11:41
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: SKORPY ma ne takih bolečin nisem nikoli imela ampak če se bo to stopnjevalo ne bo nič dobrega pa še v trgovini delam tako da ne vem kako bo to vse skupaj! Potem pojdi pa raje k zdravniku. Ker če te po 4 tednih tako zelo križ boli, to nima veze direktno s križom, ampak z maternico. Jaz bi šla.
|
|
RE: nosečnost in bolečina v križu 3.10.2008 11:21:24
|
|
|
|
SKORPY
|
ma boli in neha ja bomo šli na bolniško ker pa nisem za stalno me bojo pa tak al tak dol dali tako da bo že nekot!
|
|
|
|
RE: nosečnost in bolečina v križu 4.10.2008 8:11:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem čakala, da nam sporočiš veselo novico pod temo od spodaj....Napiši malo, kaj se je dogajalo, ker nas to zanima....
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
spanje celo nočnataly33kdaj je vaš dojenček prespal celo noč?pri 2 mesecih (
44%)
pri 3 mesecih (
11%)
pri 4 mesecih (
6%)
pri 5 mesecih (
6%)
pri 6 mesecih (
8%)
pri 7 mesecih (
26%)
Število vseh glasov: 143Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!