Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 2.10.2008 15:41:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: rojstvo otroka v tujini 2.10.2008 16:01:27
|
|
|
|
Irka_Katja
|
Ok super , potem si lahko urejam porodniško v Sloveniji! Ker glede na to, da imam že enga nadobudneža starega 12 mesecev, mi bo kr u redu da bom doma še eno leto! Me samo zanima ali bom dobila od svoje G potrdilo glede na to da hodim na preglede tukaj in vse. Drugače pa kar se poroda tukaj tiče je vse brezplačno za ženske, ki so noseče. Od pregledov pri zdravniku do poroda in bivanja v bolnišnici. Edino kar je, da si moraš stvari prinesti s seboj zase in za otročka, drugače pa si lahko tudi sam izbiraš kako boš rodil ali normalno ali s CR? Je kr u redu preskrbljeno!
< Sporočilo je popravil Irka_Katja -- 2.10.2008 16:04:06 >
|
|
RE: rojstvo otroka v tujini 2.10.2008 20:35:49
|
|
|
|
Ayo
|
Oj! Jaz sem si uredila starsevsko nadomestilo in je bilo bolj enostavno kot sem si predtvljala. Sicer imam v tujini slov. ginekologa, tako da mi je potrdilo izdal v slovenscini (na CSD bi sprejeli tudi prevedenega), ti gres pa lahko, ce bos sla kaj v Slo, do enega ginekologa (mogoce poznas koga, ce si kdaj imela svojega npr), placas pac tisi pregled (ce nisi zavarovana) in ti bo izdal potrdilo. Meni je vse dokumente (itak jih ni veliko in se tisti so cisto enostavni) na CSD celo odnesla mama, tako da res niso cisto nic komplicirali. Edino nekaj casa je preteklo, predno je bil sin vpisan v RMK (to je mislim pogoja za prejemanje starsevskega nadomestila), ampak ti ga potem tudi izplacajo za nazaj, ce to uredis kasneje. Pa srecno pri porodu!
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?