|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   trebušček
2.10.2008 14:09:32   
Anonimen
Sem v 18.tednu, brcik še ne čutim. Vse tiste, ki ste v tem tednu (enega več ali manj), kakšno obliko trbuščka že imate? Vem, da je vprašanje malo čudno postavljeno, vendar se mi zdi čudno, da se je meni že naredilo malo trebuščka, ko pa pikico poslušam z AS, jo večkrat zasledim malo nad sramno kostjo ali pod popokom.
Enkrat sem brala Pušenjaka, da omenja, da se pravi trebuh začne po 20t, ko se maternica dvigne.
Prosila bi vas, če mi napišete kako je pri vas.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: trebušček
2.10.2008 14:18:23   
jabi babi

jst sm tisti pravi nosečniški trebušček začela dobivati enkrat v tistem času ko si sedaj ti.zdej bo zmeraj bl luštenuser posted image  boš videla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.10.2008 14:29:14   
Naja30
Spodnji trebuha imam izbočen, to je to.

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.10.2008 15:14:10   
hedviga
Ja, tudi jaz imam spodnji del izbočen (v 19 tednu).

Jaz sem se dolgo sekerala, da mam tako majhen trebuh pa dva sta notr, zdej se pa počas nehavam. Bo že zrasel, važno da sta pikca ok. Sem pa tudi višje rasti, pred zanositvijo sem bila precej suha, nikjer trebuha, prvič noseča...to vse vpliva. Ene imajo pa celo žogico že v tretjem mesecu..
Vse kar si napisala, je popolnoma ok, ne sekeraj se! Zdaj boš vsak čas enkrat začutila brcike, mogoče so že, pa še ne opaziš, potem bo pa itak veselje user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.10.2008 15:15:33   
julika
pri 18. tednih sem že imela kar fajn trebuhuser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.10.2008 15:20:37   
hedviga
Aja še to sem hotla predlagat. malo si meri obseg pasu in boš videla, da se dogaja. Ker sebe skos gledamo, pa se nam ne zdi da bi se kaj spreminjalo.
No, jaz sem recimo dobila v enem tednu v pasu 3 cm user posted image  in eno kilo... Se dogaja..user posted image

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.10.2008 16:09:46   
Lorencia
Jaz če bi si merila trebuh ( v 17.tednu ) zjutraj in zvečer bi bila velikaa razlika v obsegu. Zjutraj se mi praktično ne pozna, medtem ko imam zvečer kr opazen trebušček.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.10.2008 19:08:26   
Dali*
Lorencia, pol sva midve na istem. Zjutraj nič trebuha, zvečer pa lep napet mali trebušček. Začela sem ga pridobivati konec 16 t, sedaj sem pa v 17t.

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.10.2008 19:30:37   
Lorencia
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Lorencia, pol sva midve na istem. Zjutraj nič trebuha, zvečer pa lep napet mali trebušček. Začela sem ga pridobivati konec 16 t, sedaj sem pa v 17t.

Torej, si zdaj v 17. ali v 18.tednu?
Namreč, če si ga začela dobivati konec 16.tedna - to pomeni da si bila v 17.tednu.
Ko pa si noseča 17.tednov in 1 dan...pa si v 18.tednu.

To sprašujem zgolj zato, da vem ali vse razumemo isto zadevo, ko pišemo v katerem tednu smo

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.10.2008 20:56:14   
lotty4
Ne se sekirat zarad velikosti trebušča, jaz sem se v dvajsetem tednu poročila pa je bil trebušček komaj opazen. Proti koncu pa juhuhu, še dobro da ni bila huda zima, ker nisem imela več kaj obleči.

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.10.2008 21:06:11   
spps
ne se sekirat,zarad bušija.jaz sem noseča v drugo noseča in v soboto bomo imeli polhih 18.tednov,buši pa je takleuser posted image user posted image user posted image

user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu lotty4)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.10.2008 22:12:25   
poli*
Meni se je trebušček začel videti nekaj pred 20 tednom. Nč bat, še prevelik bo postal v naslednjih 20 tednih user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.10.2008 8:00:08   
Prvosonce
Živjo!

Tudi jaz sem začela dobivati tisti nosečniški trebušček, nekje v 18t. Bil je sicer majhen, ampak prav lepo okrogel. Tudi sedaj nimam prav velikega trebuščka. To je ful odvisno od vsake posameznice. Nekatere še na koncu nimajo velikega trenuščka, nekatere pa že od 3, 4 meseca dalje kr velikega.

Saj vem da verjetno že komaj čakaš, tud jaz sem ... sedaj boš počasi postajala "prava" nosečnica :):)

LP

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.10.2008 8:52:09   
Lorencia
Jaz si pogledam 10x dnevno v ogledalo, če mi je slučajno kaj bolj zrasteluser posted image in potem se zvečer že tako lepo vidi, zjutraj pa se pogledam in spet nič.
Meni so trebuščki ful lepi in bi ga rada že vsem pokazala, vendar kot kaže bom mogla naokoli začet hodit po 21h - da se bo kaj videlo he he

(odgovor članu Prvosonce)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.10.2008 9:28:56   
annya
Kaj pa naj jaz rečem ko sem komaj v (slabem) 10 tednu in se mi je obseg povečal že za 4cm???user posted image  
Ko me jeans hlače že tiščijo in močno razmišljam o nakupu nekih nosečniških hlač, da mi bo malo bolj udobno....

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.10.2008 9:37:38   
Lorencia
IZVIRNO SPOROČILO: annya

Kaj pa naj jaz rečem ko sem komaj v (slabem) 10 tednu in se mi je obseg povečal že za 4cm???user posted image  
Ko me jeans hlače že tiščijo in močno razmišljam o nakupu nekih nosečniških hlač, da mi bo malo bolj udobno....

anny,
sploh ni nujno da boš na koncu imela velik trebuh. Isto je bilo z mojo prijateljico, smo mislili le kakšen trebuh bo imela, če se ji že na začetku tako pozna in ti povem, da na koncu sploh ni imela velik trebuh, ki bi vzbujal večjo pozornost od ostalih trebuščkov.

(odgovor članu annya)
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.10.2008 9:40:41   
annya
Upam, da bo tudi pri meni tako, ker če bo šlo tako dalje me bo tak razneslo...user posted image

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.10.2008 16:09:20   
poli*
G. mi je rekla, da imam mogoče malo manjši trebuh od ostalih nosečnic, ampak da je moj korenjaček prav toliko velik in težak kot od tistih, ki imajo velikeeee trebuhe. In potem je nadaljevala: To je zato, ker ti nimaš špehastega trebuha!! Res je, če bi imela kaj več zaloge pod kožo, bi bil tudi trebuh logično večji.

(odgovor članu annya)
Neposredna povezava do sporočila: 18
3.10.2008 16:27:47   
CIPRESA
Anonimna jaz ti lahko dam primer ko trebuh ni velik je pa vse vredu in vse na svojem mestu.
Sedaj pri 32t je moj obseg 96

Tole je  točno 30t

user posted image

Tole pa  26 3/7

user posted image user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
3.10.2008 18:09:14   
poli*
povejte malo, kolk ste mele obseg pred nosečnostjo. Jaz sem recimo imela prej 67 cm (merila sem se šele v 12. t), zdaj v 37. tednu pa 93 cm.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 20
3.10.2008 20:59:08   
kaya2007
pri 18. tednih sem že imela kar fajn trebuh

tudi jaz

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
4.10.2008 9:54:25   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: poli*

G. mi je rekla, da imam mogoče malo manjši trebuh od ostalih nosečnic, ampak da je moj korenjaček prav toliko velik in težak kot od tistih, ki imajo velikeeee trebuhe. In potem je nadaljevala: To je zato, ker ti nimaš špehastega trebuha!! Res je, če bi imela kaj več zaloge pod kožo, bi bil tudi trebuh logično večji.

poli ne verjamem v te besede o "špehastem trebuhu", mislim da to nima veze preveč. Najvažnejše pomojem mnenju je kje ga nosiš, jaz recimo ga nosim v križu zato tudi trebuh ni nevem kako izbočen, mamice ki ga nosijo naprej pa imajo temu primerne večje trebuščke - edino ta razlaga je meni logična.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
4.10.2008 11:09:45   
Anonimen
Ne sekiraj se. Dokler je otrok v trebuhu zdrav in se normalno razvija, se sploh ne sekiraj.user posted image Sama sem sicer imela že v 14 tednu kar viden trebušček, vendar sem ena izmed suhic, ki se jim hitro vidi.

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
4.10.2008 11:21:59   
Lorencia
Tudi jaz ne verjamem v "špehasti trebuh". Seveda se lahko trebuh pri ženski, ki nosi odspredaj in je bolj okrogla, zato še bolj vidi - ampak primarni vzrok ni tako imenovani špeh.
Namreč po drugi strani pa pravijo, da se suhicam vidi dosti hitreje , ker ravno nimajo špehastega trehuga...
In zato pridemo do zaključka, da ni zdaj nekega pravila glede na prvotno težo.

Jaz sem suha...in se mi tudi vidi zelo malo...
Prijateljica je suha...in se ji vidi zelo konkretno...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
4.10.2008 11:23:47   
Doll
spps takšen trebuh kot ti sem jaz imela v 7 mesecuuser posted image

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

dojenje
Lelly28 RR

Do kdaj ste dojile?

nisem dojila (12%)

do 3 mesecev (10%)

do 6 mesecev (12%)

do 12 mesecev (31%)

do 24 mesecev (21%)

več kot 24 mesecev (15%)

Število vseh glasov: 78

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!