Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Odlično doživetje savne v Mariboru 2.10.2008 11:51:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Včeraj sma bila na savni. V hotelu na vrhu Pohorja(ime hotela povem na ZS, da ne bom delala reklame). Čudovito! Sprejem zelo prijazen, okolje sproščujoče. Dobila sma kopalne plašče(do zdaj jih še nikoli nisma). In savne- povsod svečke, umirjena(romantična) svetloba, mirna meditativna glasba, prijetna vonjava, mir(na začetku smo bili 4je, na koncu pa sama dva), udobna počivališča(ena soba z ležalniki, 2 sobi z pravimi posteljnimi(jogi) ležalniki), vodna postelja(jogi) za sproščanje, sedem sproščujočih doživetij(aroma parna kopel, ekstremna finska savna, cromoterapevtska finska savna, parna kopel, tuši presenečenja, laconium-blaga savna, ledena jama- ekstremno ohlajanje z ledom). Cel čas na voljo topel čaj in voda. Uradno se savne zapirajo ob 10h, vendar te nihče nikamor ne preganja- lahko bi ostala, kolikor bi želela(seveda do neke normalne ure- kakšna ura podaljška)- so nama rekli na recepciji(sicer je to odvisno od receptorja). Cena: 12 evrov/osebo/neomejeno ur(1x vstop) (midva sma prišla ob 7h, ob 10h zapirajo, pa nama je računal samo eno osebo- tako, da sma dejansko plačala 6 evrov na enega) Posebna ponudba: doživetje savn: gondola+savne: 15 evrov Rosika: gondola+kosilo: 13 evrov Pohorski dan: gondola+savne+kosilo: 19 evrov PRIPOROČAM!
|
|
|
|
RE: Odlično doživetje savne v Mariboru 2.10.2008 13:06:42
|
|
|
|
ROŽICI
|
uu..dobro to!kje točno pa je?a je kje na netu?bo pa res treba it malo pogledat.
|
|
RE: Odlično doživetje savne v Mariboru 25.11.2008 12:06:40
|
|
|
|
m.a.t.e.v.z.
|
Pozdravljena! Tudi jaz te prosim če mi lahko na ZS sporočilo poveš kje je hotel, oz kako se imenuje. Hvala za odgovor! Matevž
|
|
|
|
RE: Odlično doživetje savne v Mariboru 25.11.2008 12:18:17
|
|
|
|
tosja
|
Bolfenk
|
|
RE: Odlično doživetje savne v Mariboru 29.11.2008 13:19:02
|
|
|
|
Moyca_
|
mamljivo
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?