Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pricakovanje nosecnosti 16.3.2005 14:44:39
|
|
|
|
pravljica
|
jaz nisem imela nobenih znakov...če ne bi delala na tem, ne bi vedela do izostanka M
|
|
|
|
Pricakovanje nosecnosti 16.3.2005 14:48:59
|
|
|
|
TVN
|
Midva sva sicer vsak mesec upala, da se bo prijelo, ampak potem, ko se je zares, nisem vedela do izostanka menstruacija. Prav nobenih drugih znakov ni bilo.
|
|
|
|
Pricakovanje nosecnosti 16.3.2005 14:58:21
|
|
|
|
Jessy
|
Tudi jaz nisem občutila prav nobenih sprememb. Na dan pričakovane M sem imela podoben občutek v trebuhu, kot ko sem M dobila, vendar le-te ni bilo. Po treh dneh izostanka sem delala CB in je bil +. Za beli tok se pa ne spomnim ali je bil ali ne. lp, Jessy
|
|
|
|
Pricakovanje nosecnosti 16.3.2005 15:05:32
|
|
|
|
saba
|
pri meni je bilo isto kot pri jessy, beli tok pa sem imela in ga imam še zdaj.
|
|
|
|
Pricakovanje nosecnosti 16.3.2005 15:22:50
|
|
|
|
CIPRESA
|
Tudi mene je začelo boleti, zvijati in čvričiti, kot bi imela M. Edina razlika, ki je med menstruacijo nisem imela je bila, da so me začele že takoj boleti prsi. Beli tok - absolutno da. CIPRESA:nosecka:
|
|
|
|
Pricakovanje nosecnosti 16.3.2005 15:37:51
|
|
|
|
pi
|
Tudi jaz nisem imela čisto nobenih :nosecka: znakov. Občutek in črvičenje je bilo isto kot pred M:hudicek:.
|
|
|
|
Pricakovanje nosecnosti 16.3.2005 15:39:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni, strastni kadilki, so se 10 dni pred izostankom M cigareti zagabili (hmm, do danes :)- ) Drugač je pa možno mal povečan izcedek. Pa prvi znak so tudi precej boleče prsi (ob strani). Jaz še ko sem zagledala dve črtici, nisem verjela :)- ker sem očitno zanosila še predno sem se dobro slekla :)- :)- :)-
|
|
|
|
Pricakovanje nosecnosti 16.3.2005 17:16:31
|
|
|
|
ninocka
|
jst sem bla kakšen mesec grozno raztresena - ful pozabljiva (huj k zlata ribica) in ful nerodna (smo razbili ne vem kolk krožnikov, kozarcev in polili, raztresli ne vem kolk stvari) :) pa voda iz avtomata mi je mela tak kovinski okus... če to šteje za predznake ;) LP, :rozica:
|
|
|
|
Pricakovanje nosecnosti 16.3.2005 18:09:01
|
|
|
|
Lana_s
|
Jaz tudi nisem imela nobenih znakov. Tisti dan, ko bi mogla M dobit, me je začelo nekak špikat v trebuhu, podobno kot pred M, samo malo bolj nežno. Sem mislila, da ne bo nič, pa je blo.:)- LP:rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?