|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rezutati iz laboratorija
16.3.2005 14:27:25   
TVN
Punce, vi ste vedno tako hitre, tako da sem prepričana, da mi boste lahko odgovorile prej, kot pa če bi klicala v laboratorij in čakala na vezo...

Včeraj sem šla dat kri za tiste običajne krvne preiskave ob nosečnosti (toksoplazma, hemogram, itd.). Kri bojda pošljejo naprej na Zavod za transfuzijo, kjer opravijo pregled. V laboratoriju so mi rekli, da traja kake 3 - 4 dni, da dobiš izvide. Jaz, tepka, pa sem pozabila vprašat, ali te izvide dobiš domov po pošti ali jih moram iti iskat v laboratorij, kjer sem oddala kri. Mi lahko ve pomagate?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   rezutati iz laboratorija
16.3.2005 14:31:06   
pravljica
pri nas dobi izvide G, če je kaj narobe te ona dalje obvesti

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   rezutati iz laboratorija
16.3.2005 14:40:46   
TVN
Hvala, pravljica, ampak malo me moti to, da mi je moja G rekla, da ko bom imela vse izvide (od NS in krvi), da naj pokličem za določitev termina pregleda. Iz tega sklepam, da ona ne dobi izvidov. Mislim, da bom raje kar v laboratoriju preverila.

Hvala vseeno in lep dan!

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   rezutati iz laboratorija
16.3.2005 14:41:17   
sabini
ko boš šla na naslednji pregled bo pogledalaG. ker bodo dobili oni izvid, če bo kaj narobe te bo poklicala drgač pa bo to pomenilo da je o.k. in boš zvedla pri pregledu.

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   rezutati iz laboratorija
16.3.2005 14:46:56   
TVN
Punce, kot vedno, imate prav. Pravkar sem klicala v laboratorij in so mi povedali, da traja 1 teden do 10 dni, da "rodijo" izvid, ki ga potem res pošljejo h ginekologinji. Torej, očitno bom morala še malo potrpeti, potem pa se prihodnji teden naročiti na pregled. Do takrat bodo pa - upam - rezultati tudi že tam.
Lepo se imejte in hvala!

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   rezutati iz laboratorija
17.3.2005 16:14:27   
Pupica
Pri nas je bilo tako, da je ob naslednjem pregledu vpisala v maerinsko.
Predvidevam če bi bilo kaj narobe, bi me poklicali:zmeden:

LP:rozica:

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?