Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kar naprej nekaj popravljate... 2.10.2008 9:43:37
|
|
|
|
total
|
Se strinjam,pa albumi se tut ne dajo zaklenitmker neke opcije so tam.....brezveze.
|
|
RE: kar naprej nekaj popravljate... 2.10.2008 9:47:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa še nekaj ukrenite glede teh glasovanj.Naj se na enem forumu odpre tema, ne pa na 5-tih. Res je že zoprno.
|
|
|
|
RE: kar naprej nekaj popravljate... 2.10.2008 10:07:17
|
|
|
|
BrankaO.
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Pa še nekaj ukrenite glede teh glasovanj.Naj se na enem forumu odpre tema, ne pa na 5-tih. Res je že zoprno. se strinjam!!
|
|
RE: kar naprej nekaj popravljate... 2.10.2008 11:17:07
|
|
|
|
puncica
|
a še jst zatežim kako prideš do zs in svojga profila na prvi strani! Men je pa fajn da so mal prenovil , men je vedno fajn ko je kaj novega, predvsem imam rada novosti, albumi se tud dajo zaklenit maš opcijo samo jaz, druga bodo pa tud uštimal, tako da punce mal zadihite pa bo svet tud lepši.
|
|
RE: kar naprej nekaj popravljate... 2.10.2008 11:34:09
|
|
|
|
BrankaO.
|
že res da je dober samo a ne bi bilo dober mal za nas "tumaste" to obrazložit???' al pa mal bolj počasi prenavljat.. ne pa da pridem na ringaraja stran pa ni ničesar več znanega! jaz nisem vedn na tekočem kako in kaj in nisem non stop tle.... no vsaj moje mišlenje je tako!
|
|
RE: kar naprej nekaj popravljate... 2.10.2008 12:58:21
|
|
|
|
puncica
|
BrankaO, najprej se pomiri, pa povej kaj točno iščeš pa ti jaz pomagam če ni druzga.
|
|
RE: kar naprej nekaj popravljate... 2.10.2008 13:57:21
|
|
|
|
BrankaO.
|
punčica ni panike sej najdem sam pol ure rabim
|
|
RE: kar naprej nekaj popravljate... 2.10.2008 15:16:59
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: BrankaO. punčica ni panike sej najdem sam pol ure rabim no jst bi ti verjetno skrajšala čas na kake 5 min vidiš pa je že bolje se smeješ.
|
|
RE: kar naprej nekaj popravljate... 2.10.2008 18:00:12
|
|
|
|
BrankaO.
|
jaz se vedn smejim še razkurim se smeje jaz sem pa mnenja da kar se sama naučim je bolje čeprav traja
|
|
RE: kar naprej nekaj popravljate... 2.10.2008 19:52:22
|
|
|
|
Jerneja_
|
Glede albumov in zaklepanja in vseh opcij imate lepo razloženo na temi albumi. Okoli glasovanj se dogovarjamo, moti tudi nas, ne samo vas. Kako s prve strani na zs je še eno vprašanj, če se ne motim. Najhitreje tako, da greš na storitve in na forum in potem je desno zgoraj moja ringaraja.
|
|
|
|
RE: kar naprej nekaj popravljate... 3.10.2008 7:34:57
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: BrankaO. jaz sem pa mnenja da kar se sama naučim je bolje čeprav traja tu ti dam pa povsem prav tole drži tudi pri meni kot pribito ampak da se naučim nekaj novega se ne jezim ampak vzamem z veseljem novost kot nov izziv.
< Sporočilo je popravil puncica -- 3.10.2008 7:35:29 >
|
|
RE: kar naprej nekaj popravljate... 3.10.2008 7:37:00
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jerneja RR Kako s prve strani na zs je še eno vprašanj, če se ne motim. Najhitreje tako, da greš na storitve in na forum in potem je desno zgoraj moja ringaraja. Ja to vem , in zdej bodo vedl tud drugi a prav s prve strani pa te možnosti (še) ni, pa sploh bo?
|
|
RE: kar naprej nekaj popravljate... 3.10.2008 10:43:27
|
|
|
|
Jerneja_
|
Bo!
|
|
|
|
RE: kar naprej nekaj popravljate... 3.10.2008 10:45:22
|
|
|
|
Jerneja_
|
Bo, ko bo dokončana rubrika moja rr na prvi strani portala.
|
|
|
|
RE: kar naprej nekaj popravljate... 3.10.2008 10:47:58
|
|
|
|
Mišni
|
Men je pa fajn da so mal prenovil , men je vedno fajn ko je kaj novega, predvsem imam rada novosti, Tale je bila pa zelo globoka, bravo, punci.
|
| Stran: [1] |
življenjeSianaKje se bolje počutite?V hiši (
79%)
V stanovanju (
17%)
drugje (
3%)
Število vseh glasov: 58Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!