|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prenehanje jemanja KT
1.10.2008 7:21:30   
Anonimen
Odločila sem  se da preneham z jemanjem KT saj sva se odločila za user posted image . Jemala sem Trinovum 5 let neprekinjeno, zanima pa me če je katera jemala iste KT in kdaj lahko pričakujem prvo menstruacijo. G je rekla da moram počakati najmanj 3 mesece in pol lahko zanosim. Upam da se ne bom zredila preveč user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prenehanje jemanja KT
1.10.2008 7:22:56   
Anonimen
Zadnji stavek sem mislila da se ne bom zredila preveč po prenehanju KT. Da ne bo pomote user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.10.2008 8:16:44   
CHICA 83
Sicer nisem jemala istih KT, sem jih pa jemala 8 let brez prekinitve, prvo m sem dobila točno po 30 dneh,druga je zamujala 1 teden, za tretjo bomo pa videli, če sploh prideuser posted image Kakor sem sama brala forume, je pri vsaki drugače, nekatere jo čakajo tudi po 40 ali 50 dni, odvisno, ampak baje prva pride točno- sem slišala.

Anonimna, želim ti, da ti 3 meseci čim prej minejo, in da zagledašuser posted image .

YOU WANT IT, YOU GOT IT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.10.2008 8:37:32   
sakuL
jest sem jedla tele KT in so mi naredile samo slabouser posted image

drugače pa loh zanosis takoj po prenehanju, priporočjivo je da vsaj 1 mesec pazisuser posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.10.2008 9:14:37   
dreamhorse
Moja menstruacija je bila po prenehanju kt vedno točna na 28 dni, pa sem tablete jemala 10 let neprekinjeno. Potem sem se dva meseca "čistila", v četrtem krogu pa zagledala +. Veliko sreče.

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.10.2008 9:16:34   
Sarcy
IZVIRNO SPOROČILO: sakuL

jest sem jedla tele KT in so mi naredile samo slabouser posted image

Kaj pa?

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.10.2008 9:27:34   
Ancy
Menstruacija naj bi se v prve pol leta uredila na normalno oz. takšno kot je bila pred začetkom jemanja tabletk, nekaterim pa steče že kar takoj. jaz sem jih enkrat vmes nehala jemati pa sem imela cikluse na 28-30dni (pred jemanjem zelo zmešane), če pa je ni 3.mesece in je test negativen potem moraš obiskati G. Na zanositev pa dolgoletno jemanje tabletk naj ne bi vplivalo, celo večji procent zanositve v 1.letu imajo ženske, ki so dlje časa jemale KT. Tako da lepo počakat 3 mesece kot pravijo ginekologi, čeprav tudi če bi zanosila takoj verjetno ne bi bilo nič narobe, potem pa v akcijo in upam da vama čim prej uspe user posted image

(odgovor članu Sarcy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.10.2008 9:31:50   
sakuL
sarcy- vmes sem krvavela, imela jutranje slabosti, napihnjena, tako da sem dvax naredila test, ker sem že mislila, da sem noseča kljub jemanju KT, pa je bil itak negativen test...

ker je prišlo do vmesni krvavitev, sem sla h Ginekologinji na pregled, in mi svetovala naj takoj preneham jemati KT, ker zgleda da se mi je telo uprlo jemanju telih Kt.

Prej sem pa jedla Stediril D 8pomoj) pa ni bilo nobenih težav.

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu Ancy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.10.2008 9:32:39   
sakuL
aja, od takrat naprej imam redne M na 27 do 29 dni, že dve letiuser posted image pa ne jemljem KT.

**najraj**

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.10.2008 9:39:54   
Ancy
Res je, KT niso za vsako žensko. Tako kot se razlikujemo ženske med sabo se razlikujejo naša telesa in odzivi na stvari, zato KT nekomu ugajajo, drugemu so povsem zanič.

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.10.2008 12:07:35   
ziva1
Jaz sem jih jemala skupaj 9 let. Ne jem jih več eno leto. M sem imela sprva na 23 dni, potem pa se mi je prestavila na 28 dni. Ni redna, vendar jo dobim na 26-28 dni. 

(odgovor članu Ancy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.10.2008 10:49:08   
Anonimen
zdravo.

jaz sem imela ene druge, jedla sem jih tudi 5 let neprekinjeno, in ko sva se odločila za otroka, sva rekla da ne bova čakala tri mesece.potem pa tri mesece res ni bilo nič, čeprav sva bila nzaščitena. no zdej pa sem user posted image  že 19 tednov.

(odgovor članu ziva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
4.10.2008 10:52:29   
Anonimen
aja, prva menstruacija po prenehanem jemanju tabletk je bla za slab teden, naslednje dve pa na 28 dni, kot prej ko sem jemala tabletke.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Zaupate medicini?
willma

popolnoma (31%)

delno (60%)

ne (9%)

Število vseh glasov: 136

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!