|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mnenje
16.3.2005 9:58:12   
naja78
jutrčka pupe.že nekaj časa se nisem oglasla-dopust od saj veste.........
imam pa zdaj eno vprašanje.:rozica:
učeraj sem bila pri G,dal mi je napotnico za Drobniča,imam ga čez 1 mesec.moj G pa mi je rekel,da do :nosecka: ne pride verjetno zaradi hormončkov.ponavadi se da klomoifen,mi je rekel.pa me zanima,kako ta Drobnič predpisuje klomifen,ali kaj drugega.???????????kam te prvo napoti??????????????????na preiskave ali takoj predpiše hormonsko zdravljenje?????

mi je pa ful prijazna sestra zrihtala datum,ker se nanj čaka 4 mesece,pa rekla da mormo punce s temi problemi jest veliko tune,morskih rib solate-zelene,oreščke-indijske,.....včasih že hrana pomaga.

no upam da mi boste pomagale,saj vem da bote.vsaki :rozica: in držim :miska:.naja 78

aja pa še nekaj.nekatere vem da imate s tem več izkušenj,pa me zanima katere hormončke sploh mislijo G.ovulacijo imam,po pregledu razpredelnice BT.hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   mnenje
16.3.2005 10:29:31   
Maša26
Oj Naja!

Sicer sem šele na začetku zdravljenja (čakam na M, da začnem s Klomifenom), ampak mislim, da ti dajo Klomifen, če nimaš ovulacije. Meni je dal dr. Reš Klomifen, ker najbrž nimam O zaradi policističnih jajčnikov. Mogoče imaš kakšno drugo hormonsko motnjo, ne ravno policističnih jajčnikov (zaradi česar največkrat ni O) in boš dobila kakšne druge tablete..

Aja, Klomifen mi je dal takoj po UZ, kjer sem še sama videla polno cistic.. tako da nisem še imela nobene druge preiskave.

Ne vem, če sem ti ravno pomagala, ampak sigurna sem, da če imaš O, klomifen ni zate. Drugo vprašanje je, če je krivulja BT zanesljiv pokazatelj O, tega pa ne vem.. :zmeden:

bodo druge bolj pametne ;)

LP :rozica:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   mnenje
16.3.2005 13:49:04   
manja11
Tudi jaz imam Drobniča, pri meni je bil postopek sledeč: najprej spermiogram moža, nato HSG slikanje, laparoskopija, po njej terapija s Klomifenom in ker sem imela stranske učinke premočne, sedaj sledi hormonska injekcijska terapija pred IUI.

Lp :miska:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   mnenje
16.3.2005 13:52:31   
Mijavček
Manja11 oprosti, ker sem tko radovedna,
kakšno diagnozo pa maš ti?
Nekje u malih možganih mam, da sem enkrat zasledila neki o endometriozi pr teb? A je to to, al sem spet kej pobrkljala:zmeden:

Pa pa,

Mijavček:muca:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   mnenje
16.3.2005 14:42:28   
manja11
Mijavček,

hja zoprno diagnozo imam, nimam take klasične endometrioze ampak neka endometrična žarišča po ligamentih kar menijo, da niti ni nujno vzrok moje neplodnosti. Lahko bi bil to razlog, a baje mnoge z mojo napako normalno zanosijo (bo besedah G). Potem pa zanosi, če moreš.....:zmeden:!!

Lp:miska:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   mnenje
16.3.2005 14:59:37   
Mijavček
Oj,

jaz pa čakam na laparo, tudi s sumom na endometriozo. Meni so to posumili, ker imam boooleeeče M :( (jemljem po 4 nalgesine 2. in 3. M, brez pa mi ni za živet, pa drisko mam zraven M, pa dolge M mam, po ta novem 10 dni., pa čedalje daljše cikluse, pa tud pri :sloncek::sloncek: me včasih, ob določeni pozi (beri globji) :ups: zaboli nekje not, zadaj..., kaj pa vem kje.
Tok sem jezna na mojo prejšnjo G, ki mi je, ko sem ji že pred leti jamrala da me bolijo M, sam zamahnila z roko, češ, to pa ni noben problem.
A si ti imela kakšne znake?

Mijavček:muca:

PS: Punce, če mate fuuul boleče M, take, da morate jemat tablete proti bolečinam, ne mislit, da je to normalno, sicer mogoče ni nujno, da je kaj ful narobe, ampak rajši zatežte G-jem za kakšne preiskave!!!

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   mnenje
16.3.2005 16:51:25   
mujcek
Jaz ti lahko povem samo to, da je predpisovane klomifena različno; nekateri te najprej pošljejo na preiskave, drugi ti najprej predpišejo klomifen :zmeden2: Jaz sem ga dobila brez preiskav, ker imam pco :)

Mijavček, hvala za nasvet, če bo treba ga bomo upoštevali :muca:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   mnenje
18.3.2005 8:01:42   
Maša26
Pco ugotovijo največkrat z uz, kjer se okrog jajčnikov vidi polno cistic, lahko pa tudi s hormonskimi testi, saj je pco odraz hormonskih motenj..

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?