Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kontrola bančnih izpiskov 16.3.2005 9:46:15
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Jaz ne kontroliram. Se mi ne da. Približno vem, kakšne izdatke imam in koliko dvignem na bankomatu. Bi se me dalo pa tudi okrog prinest. :ups:. LP Pi-kica
|
|
|
|
kontrola bančnih izpiskov 16.3.2005 9:47:34
|
|
|
|
Erdbeere
|
Jest pa zmeri pogledam kam za hudiča je zginu ves denar :zmeden2:
|
|
|
|
kontrola bančnih izpiskov 16.3.2005 9:48:06
|
|
|
|
Luni
|
Kontroliram: redno. So me že okol prinesli :zmeden: :muca:
|
|
|
|
kontrola bančnih izpiskov 16.3.2005 9:48:45
|
|
|
|
Urška*
|
Midva z mojim vedno šparama račune, pol pa pregledama če vse štima. Drugače pa kar preko neta kontrolirama in ne čakama na izpisek banke. lp:)
|
|
|
|
kontrola bančnih izpiskov 16.3.2005 9:49:21
|
|
|
|
kofetek2010
|
Banki že zdavnaj ne zaupam več, zato, ko dobim nakazilo plačam položnice, ostalo dvignem in plačujem z gotovino. NLB pač. Se mi je dogajalo, da mi je Moba pokazala eno stanje, bankomat drugo, na banki pa so rekli, da imam čisto tretje stanje. In bančna uslužbenka mi je rekla, da si moram sama stanje vodit, da potem najboljše vem pri čem sem. Ampak dvigneš pa lahko samo toliko kot pokaže njihova evidenca!? :zmeden2:
|
|
|
|
kontrola bančnih izpiskov 16.3.2005 9:51:09
|
|
|
|
ZARA
|
Vedno!!
|
|
|
|
kontrola bančnih izpiskov 16.3.2005 9:55:06
|
|
|
|
piščanc
|
jaz niti ne, ker ponavadi malo kupujem, pa vse vidim preko klika mož pa ima to grozno naštudirano, enkrat sva hotela imeti isti račun, pa sva obupala, ker nikoli nisem shranila listkov pri dviganju z bankomata :ups::)-, zdaj sta računa ločena, jaz delam, tako kot meni paše, mož pa tako kot njemu paše:bravo:
|
|
|
|
kontrola bančnih izpiskov 16.3.2005 9:59:24
|
|
|
|
Lenny
|
Vedno kontroliram. Fahidiotizem - sem pač financarka :)- Ne, brez heca. Kontroliram, da vidim, kam gre denar in konec koncev, banke niso nezmotljive. Se je že zdodilo, da so bili dvigi iz bankomata podvojeni, pa banka ni popravila. Red mora bit'! :)
|
|
|
|
kontrola bančnih izpiskov 16.3.2005 10:01:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Never.
|
|
|
|
kontrola bančnih izpiskov 16.3.2005 10:13:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz tudi nikoli. Sem prešlampasta.
|
|
|
|
kontrola bančnih izpiskov 16.3.2005 10:21:24
|
|
|
|
Magi*
|
odkar smo našli eno velko napako, obvezno kontroliram sebi in možu (ker se njemu ne da in ma rad, da jaz to nardim).
|
|
|
|
kontrola bančnih izpiskov 16.3.2005 11:22:10
|
|
|
|
kaja11
|
nikoli..... je pa res, da se mi vsak mesec zdi, da so mi neki ukradel:)-
|
|
|
|
kontrola bančnih izpiskov 16.3.2005 11:28:55
|
|
|
|
D@isy
|
Pri nas vse zapišem, koliko zapravimo in na koncu meseca naredim obračun, da vem, kam je šlo - vedno se začudim, KAKO nama rata s takšnimi zneski čez mesec prit:zmeden:.
|
|
|
|
kontrola bančnih izpiskov 16.3.2005 11:51:42
|
|
|
|
m_m
|
Vsi računi evidentirani. Izdatki vnaprej planirani. Mene ne bo nikol noben okol prenašal. Še najmanj pa ena banka, ki ti takoj zaračuna zamunde obresti, če so pa tep kej dolžni, bi pa najraj kar pozabli. Vedno hočem vedet na čem sem. Maja
|
|
|
|
kontrola bančnih izpiskov 16.3.2005 12:17:10
|
|
|
|
kepica
|
Nikoli:ups: Sicer bi blo fajn,pa se mi ne da.Drugače vedno pregledam izdatke.Za enkrat se mi ni zdelo še nič sumljivo.Sem si pa že velikokrat rekla,da bom začela pospravljat račune,pa še nisem prišla do tistega dneva.:)
|
|
|
|
kontrola bančnih izpiskov 16.3.2005 13:47:01
|
|
|
|
SANDY
|
jest tud nkol ne! Raj sploh ne vem za-kaj zapravljam!
|
|
|
|
kontrola bančnih izpiskov 16.3.2005 20:07:19
|
|
|
|
Pupica
|
kar redno...:zmeden2::zmeden2::zmeden2:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?