|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IZKUŠENKE HELP!
16.3.2005 9:23:02   
ticko
Pozdravček!

Imam sinčka starega 2 meseca in že dober teden hodim na sprehod s kengurujčkom. Mali zelo uživa v njem in skos spi, namesto da bi si ogledoval okolico - no si jo še bo...
Torej problemček je v tem , da sem imela do včeraj malega vedno obrnjenega proti sebi tako da mi je bil z glavico obrnjen prosti prsim. Potem sva pa včeraj v posvetovalnici vprašala, pa so mi rekli da naj bo obrnjen ravno obratno, da gleda z glavico lahko okol, in da se ne duši meni na prsih. Samo to je tolk štorasto, ker ga ne vidim ali pančka ali gleda...

KAKO IMATE PA VE OBRNJRNE???? Sej je krasna tale stvarca, greš lahko kamorkoli, samo še kakšen mesec, pol bo pa pretežak!

Hvala vam za morebitne nasvete!

POZDRAVČEK;
R & M :duda::kuza:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   IZKUŠENKE HELP!
16.3.2005 9:27:50   
Bejba
V posvetovalnici so vam to rekli? Res čudno, saj kengurujčka sploh ne priporočajo pred tremi meseci. Naprej pa naj bi gledal šele po 4. mesecu, ko ima res glavico že dosti stabilno.
Drugače pa ga mi pri 5. mesecih še vedno nosimo tako da gleda k meni (ali ka atiju). Enkrat sem ga obrnila proč od sebe, pa se mi je zdel da sedi tam notri ko kup nesreče ;). Še tko čudno je visel naprej :zmeden:. Mi je boljše proti meni - zaenkrat, ko se še ne pritožuje.

LP; B

(odgovor članu ticko)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   IZKUŠENKE HELP!
16.3.2005 9:32:57   
Urška*
Jaz mojega Žana, star je 3 mesece, nosim k sebi obrnjenega. Me res čudi da so ti to v posvetovalnici rekli.:zmeden:

Sem pa v eni reviji celo prebrala, da naj bi bil k nam obrnjen do 6 meseca.

lp:)

(odgovor članu ticko)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   IZKUŠENKE HELP!
16.3.2005 9:33:47   
ticko
ja sem tudi jaz pričakovala, da me bodo kregal, da je prekmal, samo ima oporo za glavico, da jo lahko fajn nasloni nazaj. Samo če je obrnjen stran od mene, pa res sedi kot kup nesreče, in tudi glavica mu ni tako stabilna, kot če gleda mene!!

Koliko časa (ur) pa ga imaš v keng.???

hvala pa LP!!!:bravo:

(odgovor članu ticko)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   IZKUŠENKE HELP!
16.3.2005 9:36:13   
Urška*
Ja priporočajo glih nena ne vem kako dolgo.

Meni so svetovali največ pol ure na dan. In se tega držim.

lp:)

(odgovor članu ticko)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   IZKUŠENKE HELP!
16.3.2005 9:47:23   
Bejba
Saj po več kot pol ure tudi križ že hudo trpi :zmeden:. Mi ga uporabljamo predvsem za v trgovine in takšne reči, ker naš mali dobi ****is, če mora tam vse opazovati iz vozička. Aja, pa ko je bilo tako veliko snega smo ga imeli za ven, ker se ni dalo z vozičkom nikamor priti.

(odgovor članu ticko)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   IZKUŠENKE HELP!
16.3.2005 9:48:13   
puncica
Mi smo eno obdobje, mislim da od 3 mesca, pa do 5 mesca bli nonstop v kengurujčku. Tamala je uživala iin večinom zaspala noter. Sem pa vedno imela obrnjeno k sebi, tudi mož, ker je tako lažje spala, kot pa da je bila obrnjena kontra. Glavca se ji je takrat čist nekam povesla, ko pa je bila proti men obrnjena, pa je lepo z glavco bila naslonejna nazaj. Ni je motilo da je tako in nikol se ni dušila, pa prav tako je vse okol sebe vidla. No nazaj ravno ne a se ni pritoževala.
Jaz mislim da ni treba znanosti odkrivat in če teb paše da je k teb obrnjen ok, sej bo itak kmal pretežak in potem bo prišel prav rukzak al pa spet voziček, kot pri nas.

(odgovor članu ticko)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   IZKUŠENKE HELP!
16.3.2005 10:02:53   
SILVA
Vedno sem ga imela k sebi obrnjenega,tudi ko je glavico že sam držal,ker je notri vedno zaspal.

(odgovor članu ticko)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   IZKUŠENKE HELP!
16.3.2005 21:01:38   
lin
Kaj pa kakšno mini ogledalce v žepu?Hecno ma praktično!

(odgovor članu ticko)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?