mimica
|
Saba ne, res ne rabim tega razumet, ampak prosim lepo poglej malo v literaturo ali na internet in boš videla, da kajenje ne vpliva samo na nizko telesno težo, ampak tudi na prezgodnje rojstvo, mrtvorojenost,... To je za mene, da ZELO ŠKODI, ne vem, kaj pa pomeni to tebi. Ja, na srečo sem res zanosila brez problemov in zato sem zelo hvaležna, kar pa ne pomeni,da me nič ne skrbi. Pa še kako me, vendar si zaradi tega ne prižgem cigareta, saj bi mi to še dodatno oteževalo mojo dušo. Sedaj to pišem iz postelje, saj imam strogo mirovanje zaradi rizične nosečnosti. Mislim, da imam torej po tvojem vzrok, da si prižgem cigareto, pa si ne bom in to zaradi tega ker ne želim še bolj ogrožat moje nosečnosti, ki je tako že ogrožena. Verjamem, da ti ni vseeno za bitjece pod tvojim srcem in da ga imaš zelo rada, vendar ne razumem, da kadiš zato, ker te je strah kako se bo končala nosečnost. Zaradi kajenja se lahko konča prej. In takrat bo prepozno. Sicer pa je to tvoja odločitev in če si želiš kadit, pa zaradi mene res lahko, ti boš morala s tem živeti, ne jaz. Res je, tema ne bo nikoli končana in iz moje strani je to vse. Če bi prebrala malo nazaj, bi videla, da nisem obsojala, celo rekla sem, da naj pokadi tisti en cigaret, nisem pa razumela tebe. Ampak si dejala, da te ne rabim in te tudi ne bom. Morala sem odgovoriti predvesm zaradi tega, ker si napisala, da so nekatere zanosile in donosile brez problemov, a misliš,da zaradi tega nimajo te ženske drugih problemov ? In ja je medicinsko dokazano, da kajenje škodi, odloči pa se sama!
|