Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kako naj oblečem 3 mesece staro pupo... 16.3.2005 9:24:27
|
|
|
|
Bejba
|
Mi smo včeraj šli z avtom najprej na FT, potem pa še v City park, tako da smo ga tudi ven pa not dajali (Anžeta mislim :)-). Pa sem ga oblekla samo body, majčka, termo jopica, žabice, nogavičke, kavbojke, supergice, kapa. In mu je bilo čisto dovolj. Ko pa sva bila zunaj na sprehodu pa čez vse samo še tanko vetrovko. Pa mu je bilo že skoraj prevroče. Ja, pogruntat jih je treba. Mi smo šli včeraj na vrat na nos kupit tanko kapico, ker smo imeli doma samo termo kape :)-. LP; Bejba
|
|
|
|
kako naj oblečem 3 mesece staro pupo... 16.3.2005 18:34:57
|
|
|
|
BONI*
|
No, da vam povem, kako je bilo danes pri nas. Najprej naj povem, da smo šli včeraj v Mulca (komisijsko trgovino) kupiti podloženo jaknico za Lukata-prehodno. Danes ob 13h sem ga za ven oblekla: body, tanko majčko, žabice,hlače, copatke in ta novo jaknco, pa seveda bombažno kapico. Ven smo šli z športnim vozičkom in ga nisem nič pokrila. Po 5h minutah zunaj sem se mogla obrnit in iti nazaj domov, ker se je Luka drl kot da bi ga iz kože dajali. Ko sem ga doma slekla, je bil čisto prešvican:ups: Očitno je jokal, ker mu je bilo ful prevroče, pa še sonce mu je direkt v oči sijalo kljub temu, da sem imela strehico čisto dvignjeno. Bo treba še marelo kupiti:zmeden2: Lp, Boni
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?