|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nakit pri otrocih
1.10.2008 21:32:14   
kaya2007
ne, v feldbachu je nismo dobili, me pa res zanima kje imajo swarowski zapestnice?

drugače pa meni ni všeč zlatnina na tako majhnih...jaz kot otrok sem pa imela zapestice in seveda tudi vse zgubila.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 26
3.10.2008 13:01:30   
Kontrakarambolšrauf
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

ne, v feldbachu je nismo dobili, me pa res zanima kje imajo swarowski zapestnice?

A si res tako naivna da temu verjamešuser posted image .

Exkontrakarambolmatica.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   [Brisano sporočilo]
3.10.2008 13:12:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kaya2007)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
4.10.2008 20:53:41   
picola1

IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija

Ne samo, da ni primerno za majhne otroke, tudi odurno grdo je.
Druga pesem je nakit, ki ga otroci sami ustvarjajo. To mi je lepo. No, ampak spet ne za v vrtec.

Meni sicer tudi ni lep nakit na otrocih. Ne bi pa si upala tako vehementno trdit, da je to odurno grdo (kot da je to dejstvo), ker je to stvar vsakega posameznika, kaj je komu lepo in kaj grdo...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 29
5.10.2008 8:20:09   
Mateja82
Naša dva sta  dobila verižici  za krst hčerka tudi uhane  ampak  jih še nikoli nista nosila in  ga še dolgo ne bosta, ker  mi  nakit na majhnih  otrokih ni všeč.  Ima zapestnico in verižico na gumico, tisto včasih sama da gor za kakšnih 10 minut.user posted image

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Ime za punčko
pathra

Za najino starejšo hčerko nisva imela problemov in sva dala ime Sofija, sedaj pa iščemo ime za najino drugo punčko in bi rada da pašeta skupaj.

Klara (35%)

Olivia (40%)

Serena (7%)

Sabrina (19%)

Število vseh glasov: 168

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!