|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DODATEK!?
16.3.2005 8:09:45   
NIN@
Nas mali BOr kr naprej no najbolj zvečer cmizi joka ....Pa si mislim da nima zadost mojega mlekeca in sem nabavila Aptamil. Kako so vaši maleki sprejeli dodatek. Moj mali ni najbolj zadovoljen, mi ful mal spije 50 do 60 ml. Koliko mora spiti 2,5 meseca stari bambino. Dopoldan se dojiva popoldan pa flaškama aptamil!! Kaj so vaši mali sprejeli dodatek. Jaz upam da če bo lačen da bo in bi pil. Tehtava 6 kg povsod pa piše da bi nej 115ml na kg spil???


LP
nin@
Neposredna povezava do sporočila: 1
   DODATEK!?
16.3.2005 8:24:04   
LIALIA
115 ml na kg v celem dnevu. Mogoče ima pa tvojega mleka vseeno dovolj. Jaz sem tudi v začetku mislila da je lačna zvečer, pa ni bila. Zvečer je tak čas ko se dojenčki radi le crkljajo.

(odgovor članu NIN@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   DODATEK!?
16.3.2005 8:26:39   
Pajaca
Če ti pol neha cmizdit ima po moje dovolj.... moja je tud bolj malo spila ko je bila tok stara. Sam ker je bila pol čist ok je imela očitno dovolj. Tist kar piše pa pozabi... mislim da je bolj predpisano koliko na kg pa na dan naj bi spil, pa pol deliš z obroki pa vidiš koliko naj bi spil... a en bo spil več, drug pa manj...

(odgovor članu NIN@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   DODATEK!?
16.3.2005 8:30:05   
NIN@
Pravijo da bi nej 115 ml na kg teže ja pa na dan???
Zvečer je res siten pa tudi čez dan mal tičnari, pa ni dobr če ga nosim pa tud za flaško mu ni najbolj....no 60ml spije več pa še ni!!!

Me mal skrbi kaj bo ???

:(

nin@

(odgovor članu NIN@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   DODATEK!?
16.3.2005 8:38:13   
Magi*
Nin@, po mojem te ne rabi skrbeti. za 2 in pol mesečnika je čisto normalno, da je zvečer malo bolj jokav. pač mora sprostiti vtise in dražljaje celega dneva in to dojenčki znajo samo z jokom. malo ga cartaj, čimveč pristavljaj in bo najbrž vse v najlepšem redu. vsaj pri nas je bilo tako. nisem pa nič dodajala in še zdaj se polno dojiva. tudi jaz sem se bala, da imam mogoče premalo mleka in preračunavala podoje, minute, štela polulane in pokakane plenice, tehtala... sem bila skoraj ob pamet. zdaj pa vidim, da je zgleda mleka dovolj (ima že dobrih 6kg), zdaj že tudi včasih prespi celo noč brez hranjenja in je skratka zadovoljna. pa tudi tisto fazo, ko je bila zvečer prava mala cmera, smo zgleda prerasli.


(odgovor članu NIN@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   DODATEK!?
16.3.2005 8:56:27   
piščanc
NIN@, jaz ti tudi predlagam, da ga popoldan večkrat pristavljaš. dojenčki so takrat bolj utrujeni in seveda jokavi, pa malo poje, pa zaspi in spet poje... pozabi na triurni ritem, dokler ga dojenček sam ne vzpostavi. okoli tretjega meseca je tudi poskok v rasti in zato večkrat je, ne skrbi da nimaš mleka, ker mleko se dela takrat ko dojiš (v prsih se nabere le prednje mleko, zadnje, kalorično mleko se dela ko otrok začne vleči). je pa res, da mogoče pa je samo žejen ali bi se malo crklajl in mu je kalorično mleko preveč, poizkusi s kakšnim čajem (flaška ali žlička), dudo namočeno v kuminov sirup, pa več počitka, mogoče je samo utrujen in bo zaspal za par minutk

pa veliko sreče

(odgovor članu NIN@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Plenice po izbiri Sekcije medicinskih sest...
Pri izbiri izdelkov za najmlajše smo starši zelo pozorni, zato je bolje izbrati takšne, za katerimi stojijo strokovnjaki...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?