|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nočno lulanje
15.3.2005 22:32:59   
piščanc
eto, nasvet potrebujem.
naša 4- letnica že dolgo časa nima pleničke čez dan (malo manj kot dve leti), ampak ponoči pa še vedno. pa tudi, če ima kakšen spalni maraton čez dan se včasih polula v spanju.

najprej vem, da moramo ukiniti 'pijo' (aventov magični lonček), samo naprej pa ne znam

pa sem bila že daleč, ko je Žiga prišel domov je bila kar kakšen teden že suha, pa tudi zbudila se je enkrat ponoči za lulanje, potem pa...se je enkrat polulala zdaj se pa boji in hoče pleničko. meni se pa tudi ne da skoz posteljo preoblačiti.

ali naj počakam, da bo sama ko bo, ali jo lahko kako taktno prepričam? kakšen nasvet ali izkušnja bi mi prav prišli

lp, nina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nočno lulanje
15.3.2005 22:50:48   
nejcko
ninočka
se ti pridružujem v klubu (naš je sicer 3 leta in 4 mes. star, tamala pa 8,5 mes), je stvar čisto ista kot pri vas.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nočno lulanje
16.3.2005 7:08:12   
branka-11
Pri naši 3,5 letnici je popolnoma enako.

lp

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   nočno lulanje
16.3.2005 7:49:26   
Erdbeere
Pri nas popolnoma ista zgodba...samo moja je še mlajša 2leti pa 9 mesecev....očitno tale magični lončekl povsod povzroča težave:zmeden2:

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   nočno lulanje
16.3.2005 9:13:22   
Anonimen
Pravijo da je pravi čas, ko je ponoči plenica 14 dni suha. Sam kdaj bo to? Moj triletnik je tudi podnevi suh od poletja, za ponoči pa sploh še nisem razmišljala. pravzaprav sem in čaka na toplejše dni, da bom lahko rjuhe zunaj sušila.

Mislim, da se bom takole lotila zadeve:
1. nabava plastične podloge za jogi
2. lulanje pred spanjem, pol ga bom pa nekje ob polnoči enkrat nesla na WC
3. upam, da bo mehur zdržal do jutra

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   nočno lulanje
16.3.2005 9:16:17   
Meggi
Tokrat se bom pa jaz pohvala oz mojo princesko. Kar neenkrat je prenehala s pleničkami podnevi in ponoči- stara 2.5 leti. Res gre pred spanjem lulat, ne pije še dodatno. Če res dolgo spi tud 12 ur skupi pol je res bila ene dvakrat luža - drgač pa presenetljivo.
Vidim pa da zdaj ko je mami:nosecka: , gre manjkrat lulat ko jaz. :bravo: moji princeski.

In tako sva res tud že snegec šle polulat,.....

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   nočno lulanje
18.3.2005 17:45:51   
piščanc
no včeraj zvečer smo prišli malo naprej

ko se jo že dala spat (s pleničko) je pridrobila za mano v kopalnico, do jo lulat (kar je sicer skoraj vsak večer), pa sem jo vprašala, če bi šla spat brez pleničke in brez 'pije', pa se je strinjala!!
tako sva se oblekle nazaj in sem jo dala spat.
na postelji je bila seveda nepremočljiva podloga. itak se ponoči zbujam, da Žiga poje, pa je vseeno, če zamenjam še kakšno pidžamo in posteljo. Vsakič, ko sem se zbudila, sem jo šla spraševat, če gre lulat (najbrž si je mislila, mami ti si zmešana) in preverjala, če je mokra. No in zjutraj je bila suha in postelja in Tjaša:bravo: :bravo:. Saj vem, da je to komaj začetek, ampak plenice ji pa ne dam več gor (najbrž).
Drugače pa je imela prej suhe pleničke, ko je žiga prišel domov, zdaj pa ne več (vedno do konca poscana). se je pa zavedala, da se je polulala in tudi če je bila pokonci se je polulala v plenico (npr. zvečer med branjem knjigic). Tako da sem jo bolj pred dejstvo postavila, se je pa sama strinjala.

no začetek je že, zdaj pa naprej
bravo Tjaša :bravo:

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   nočno lulanje
19.3.2005 12:10:20   
piščanc
in tudi naslednja noč brez pleničk!!!!:bravo:

zvečer sem jo pripravila, da je šla lulat in potem je sama rekla, da bo brez pleničke. tudi jaz nisem bila toliko živčna in je nisem skoz spraševala, če mora lulat.
ponoči je lepo spala, zjutrj, ko je šel mož v službo, pa je hotela k meni spat in sem jo prej peljala lulat, ker na moji postelji pa nimam nepremočljive podloge. in je ratalo

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

no zdaj imam pa doma cel paket babylove pleničk, ki jih najbrž ne potrebujemo več??

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......