Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Lepo prosim, glasujte zame! 2.10.2008 11:30:33
|
|
|
|
ssevin
|
Nikoli nisem nikomur dala glas.
|
|
|
|
RE: Lepo prosim, glasujte zame! 2.10.2008 11:48:50
|
|
|
|
mala maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: mala maja IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Men je odino glasovanje bilo simpatično od uporabnice, ko se je sinček sam prijavu in poslal slikco Ja, če verjameš. A misliš, da ni tako, kot nam je bilo predstavljeno? Upam, da se motiš. enostavno moram komentirati. Prvo prosim ne sodite in ne obsojajte za laž. Jaz nisem rekla, da je laž. Jaz sem samo rekla, da lahko verjameš ali pa ne, da 4-letnik sam pošlje eno sliko na glasovanje. pa ni star 4 leta ampak bo kmalu 8 let , pa se opravičujem če sem te narobe razumela. Hotela sem samo povedati, da mi še na misel ne bi prišlo, da bi kar nekaj napisala tukaj, sploh pa sem znana že po tem da se zlagati ne znam . In tudi če bi bi kmalu prišla laž na plano, ker kar nekaj rr-jevcev poznam zelo dobro tudi osebno in zakaj bi potlej lagala , da se mi bodo vsi v faco smejal. In še enkrat ponavljam tudi meni gredo take teme na živce, sploh tiste, ki je 100krat objavljeno eno in isto na 100 frumih.
|
|
|
|
RE: Lepo prosim, glasujte zame! 2.10.2008 12:10:42
|
|
|
|
Freycha
|
colt človek bi se lahko kar zaljubil vate
|
|
|
|
RE: Lepo prosim, glasujte zame! 2.10.2008 20:39:50
|
|
|
|
Kontrakarambolšrauf
|
Volgo za predsednico, Colta za svetovalca, Kuro za zaščitni znak
|
|
RE: Lepo prosim, glasujte zame! 2.10.2008 21:10:40
|
|
|
|
Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha colt človek bi se lahko kar zaljubil vate Izvoli Si pa ene 5 let, 4 mesece, tri tedne, dva dni in enajst ur prepozna, da bi lahko upala na kakršen koli uspeh Jaz pa tudi verjetno ane?
|
|
RE: Lepo prosim, glasujte zame! 2.10.2008 21:24:24
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt IZVIRNO SPOROČILO: Freycha colt človek bi se lahko kar zaljubil vate Izvoli Si pa ene 5 let, 4 mesece, tri tedne, dva dni in enajst ur prepozna, da bi lahko upala na kakršen koli uspeh Jaz pa tudi verjetno ane? colti, colti... ccccc. prepozna je zdaj mogoče. Kaj bo pa čez par mesecev, par dni, mogoče celo čez par ur.... nihče ne garantira. Upanje umre zadnje
|
|
RE: Lepo prosim, glasujte zame! 2.10.2008 21:51:16
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt IZVIRNO SPOROČILO: Freycha colt človek bi se lahko kar zaljubil vate Izvoli Si pa ene 5 let, 4 mesece, tri tedne, dva dni in enajst ur prepozna, da bi lahko upala na kakršen koli uspeh Jaz pa tudi verjetno ane? O, ti si pa natančen. Srečna tvoja draga, da si tako zapomneš datume in obletnice.
|
|
|
|
RE: Lepo prosim, glasujte zame! 2.10.2008 22:06:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30 IZVIRNO SPOROČILO: Colt IZVIRNO SPOROČILO: Freycha colt človek bi se lahko kar zaljubil vate Izvoli Si pa ene 5 let, 4 mesece, tri tedne, dva dni in enajst ur prepozna, da bi lahko upala na kakršen koli uspeh Jaz pa tudi verjetno ane? O, ti si pa natančen. Srečna tvoja draga, da si tako zapomneš datume in obletnice. Ne skrbi, saj je sigurno potreboval vsaj ene 10 minut da si je to izračunal
|
|
|
|
RE: Lepo prosim, glasujte zame! 8.10.2008 23:17:24
|
|
|
|
Colt
|
Tamikaaaaaaaaa
|
|
RE: Lepo prosim, glasujte zame! 9.10.2008 11:59:00
|
|
|
|
Tina26
|
Hmmm Saj se lahko malo zagovarjamo tudi kajne :) Tudi jaz sem ena tistih ki ubistvu prosi za 5 zvezdic na glasovanju To pa zato ker je nagrada otroška sobica, katero naši punčki potrebujeta nujno (pa si jo zaenkrat (opa zaenkrat) ne moremo privoščit. In ker poizkusiti ni greh, ter ker imamo zares lepo slikico Nike in njene igračke, sem se odločila da poizkusim... Sicer sem hitro ugotovila da nažalost nimam šans, ker eni res uspejo dobiti nenormalno veliko število glasov. Ampak ker nikoli ne obupam... No glasujte prosim
|
|
|
|
RE: Lepo prosim, glasujte zame! 9.10.2008 22:36:51
|
|
|
|
Colt
|
Madam Tina, te čisto razumem. Moje nekoliko cinično in sarkastično mnenje (in mnenje še nekaterih spoštovanih uporabnic RRa) pa je baziralo predvsem na opaženi bolani potrebi po dokazovanju lastne superiornosti in kazanju lastne izkrivljene nadvlade oz po kmečko ''metanje ven'' pred širno Slovenijo. Tvoje praktične razloge podpiram in jih spoštujem. In ti hkrati želim da dosežeš cilj, na tak ali drugačen način. Grega
|
|
RE: Lepo prosim, glasujte zame! 12.10.2008 22:09:17
|
|
|
|
ursygrum
|
Pozdravljen/a! Nate se obračam s prošnjo, ki ti ne bo vzela več kot minutko... Prosima, če glasuješ za naju na: http://zadovoljna.si/multimedia/osvoji_las_vegas/u- rska-in-ales.html Za vsak tvoj glas se ti iskreno zahvaljujema .....Urška in Aleš P.S. link za naju lahko pošlješ tudi svojim prijateljem,saj za uvrstitev v finale potrebujeva kar 1000 glasov... HVALA!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.10.2008 22:36:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Lepo prosim, glasujte zame! 13.10.2008 22:46:29
|
|
|
|
ursygrum
|
ha ha ha...ti kr...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.10.2008 14:19:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Lepo prosim, glasujte zame! 2.11.2008 18:22:24
|
|
|
|
Nikita***
|
Volga, kje te poklikam? Vsak dan, samo da boš zmagala
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?