Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Spletna trgovina Pikapolonica ... 15.3.2005 21:40:16
|
|
|
|
total
|
Meni je ta trgovina dobra,sem kar nekaj stvari tam kupila:bravo: Lp:sloncek:
|
|
|
|
Spletna trgovina Pikapolonica ... 15.3.2005 21:51:16
|
|
|
|
Sibil_
|
Naslov prosim......:ups: Hvala,LP, Sibil
|
|
|
|
Spletna trgovina Pikapolonica ... 15.3.2005 21:56:37
|
|
|
|
Anonimen
|
V soboto bodo trgovino odprli v Kranju. Evo naslov: http://www.pikapolonica.com/
|
|
|
|
Spletna trgovina Pikapolonica ... 15.3.2005 22:07:25
|
|
|
|
kepica
|
Splišni,trgovina je že odprta.Sem bila danes tam.Imajo kar pestro ponudbo.Sem bila zelo zadovoljna. Pa tudi cene so prijazne. lp kepica
|
|
|
|
Spletna trgovina Pikapolonica ... 15.3.2005 22:11:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaaaaj??!!! Ja, pa sam moja mami je bila tudi tam in je rekla, da so že vse igrače notri, ni pa videla, da je odprto. Meni je še danes po e-meilu eden njihov frajer zagotavljal, da bodo odprli v soboto, ker jaz nujno rabim motor. Ma poden. Pa toliko enega pisarjenja za brez veze sem in tja. Pa iskanja po netu, kje bio še lahko dobila ta motor. Hvala, kepica, za to informacijo. Grem takoj jutri tja.
|
|
|
|
Spletna trgovina Pikapolonica ... 15.3.2005 22:12:57
|
|
|
|
Gina
|
Splišni, a ma tvoj Tibor danes rojstni dan? Vse najnajnajnaj....crkljajte se!:darilo::torta:
|
|
|
|
Spletna trgovina Pikapolonica ... 15.3.2005 22:15:18
|
|
|
|
LaLi
|
Že kupovala prek spleta in po katalogu. Zadovoljna:bravo:!
|
|
|
|
Spletna trgovina Pikapolonica ... 15.3.2005 22:15:40
|
|
|
|
kepica
|
Da ne bo pomote.Saj je to tista trgovina v Supernovi,a ne:zmeden: Ja,100% je odprta.Smo danes notri zapravljal.Sem bila zelo presenečena nad izbiro fanovskih kapic,ki jih ponavadi ni nikjer za dobit.In še zelo poceni so bile:) Se kar splača it pogledat.Splišni,ti pa jutri kar pot pod noge:kuza: Sem brala,da kupuješ motor.Sem ga ravno danes gledala v reklami,ki je prišla na dom.Zlo ugodna cena,samo naš knedl je še premajhen za take zadeve,sigurno ga bo pa hotel imet,ko bo dovolj zrasel:) lp kepica
|
|
|
|
Spletna trgovina Pikapolonica ... 15.3.2005 22:16:38
|
|
|
|
HuAnita
|
Splišni, lahko naročiš tudi prek interneta, samo ne vem, kako je z dostavo. Pa :torta::darilo: za Tiborja, če se Gina ne moti... Lp vsem, grem :zaspan:
|
|
|
|
Spletna trgovina Pikapolonica ... 15.3.2005 22:24:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj že vse vem, kako je z dostavo preko interneta, ma s tistim butlom, ki odgovarja za naročila preko neta sva že skoraj na ti, tako "lepo" mi je že ene parkrat vse razložil. Joj, sem jezna. Tibor bo imel pa v nedeljo rojstni dan, 20. marca. Pa vseeno hvala za čestitke.
|
|
|
|
Spletna trgovina Pikapolonica ... 15.3.2005 22:27:12
|
|
|
|
Gina
|
Aja, no na trakcu piše, da ima 3 leta danes, hi, hi.. Sem ga postarala za 5 dni. No, sem mislila, da sta samo en dan narazen z mojo Lano, pa sta 4 dni. A je še ribica?
|
|
|
|
Spletna trgovina Pikapolonica ... 16.3.2005 7:03:29
|
|
|
|
Anonimen
|
O, pa res, zdaj sem pogledala trakec in videla! Sem kar malo žalostna. Moram popraviti. Samo ne vem, da bi kaj narobe naredila. Ja, je pa Tibor še zadnji dan ribica in se mi zdi, da ga to ful matra. Kot bi imel dve osebi v enem teleščku.
|
|
|
|
Spletna trgovina Pikapolonica ... 16.3.2005 8:29:56
|
|
|
|
Pupica
|
jaz sem bila tudi zadnjič v pikapoki, za razliko od baby centra je mal cenejša(hehe se vid da sem z gorenjske) 9nebesa :bravo::bravo::bravo::bravo: Lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......