san
|
prvega in drugega sem samo dojila do 6 meseca, jima je zadostovalo - sta se lepo edila, kar preveč . tatretji je pa pokazal, da je lačen: je cvilil in bil razdražen, pogosto se je dojil, ko je kdo poleg njega jedel se je jokal in skoraj prosil, da bi dal tudi njemu, vse kar je videl je tlačil v usta in žvečil...p tudi redil se ni ravno veliko. pa je naneslo, da sem mu bila enkrat primorana dat kašico, zaradi neke injekcije, ki sem jo dobila in je bil lačen, pa nism dobila mleka in jo je tako pojedel, da nism mogla verjet. pa sm potem še en teden vseeno vztrajala samo z dojenjem, ampak je bil on očitno lačen in tako sem mu začela dodajat tam okoli 5 meseca gh. začela sm pa kar s sadjem, ker zelenjave ni hotel, edino v povezavi z jabolkom jo je jedel. kaše šele kasneje. no, zdej pri 6 mesecih je vso zelenjavo in sadje, ki je dovoljena za njegovo starost - zelenjavo dop oz za kosilo, sadje pop za malico, kaše zvečer pa niti ne potrebuje oz. je noče. tko, da sama presodi, če se ti zdi lačen, mu daj, če se ti zdi, da dobi dovolj, pa še počakaj.
|