|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rabim nasvet, pomoc
15.3.2005 21:21:48   
kepa*
Ker kupujem vozicek, marelo, da bi lahko z nasim malckom bili bolj mobilni (trgovine, obiski...), se mi je ponudila moznost, da kupim rabljen vozicek po zelo ugodni ceni (7.000 sit). Njegove slike so v albumu. Kaj menite, naj ga vzamem? Naklon naj bi bil do lezisca. Je torej primeren za trimesecnika?

Pa se vpr.: Kako za vraga dati otroka v ta vozicek v lezeci polozaj? Nimam prevec pojma:ups::ups::ups:
No, zanima me, al ga sam prevezes in je to to, al kk?

Sem bolj zmedene sorte.:ups:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Rabim nasvet, pomoc
15.3.2005 21:28:40   
Gina
Ma, za 7 jurjev ne dobiš nove marele s strehico. Toliko je že vreden. Nekaj časa nazaj so malo slabšega, prodajali v šparu za 10.000,-, samo ni bil tako kompakten.

V ležeč položaj se ga pa najbrž s tistim štrikcem, ki ga na drugi sliki vidiš zadaj, dol spusti, ali gor. Nekateri vozički imajo tak sistem, zato, da niso tako težki (kot če bi imeli kovinsko ogrodje, pri čemer je pa res lažje gor-dol prestavljat).

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Rabim nasvet, pomoc
15.3.2005 21:29:16   
mamsi
Ja to je športen voziček. Za take ta micene, kot je tvoj, je važno, da lahko leži ali pa da čisto malo dvigneš naslon, ma ne več kot 30°, že to je velik. Poleg tega je važno, da ga lahko toplo zaviješ (zimska vreča) tudi pred prepihom. Če se naslon podre, potem bi ga lahko normalno uporabljala zdaj in potem, ko bo sedel v njem.

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Rabim nasvet, pomoc
15.3.2005 21:33:38   
Gina
Pa ne vem, če rabi zdaj še zimsko vrečo...mogoče naslednje leto. Pa tudi, saj je otrok že 3 mesece star, komot ga malo dvigne, čez 2 meseca bo pa že sedel. Ne komplicirat. Če rabiš tak voziček, da je marela, da vzame malo prostora, pa če ne hodiš drugje kot po asfaltu, ga vzami. Če pa hočeš zaprtega in za v naravo, potem pa ta ni pravi.

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Rabim nasvet, pomoc
15.3.2005 21:34:49   
NinaŠ
Hm, samo moje mnenje - mislim, da naklon pri tem vozičku ne gre čist do vodoravno :zmeden:

LP

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Rabim nasvet, pomoc
15.3.2005 21:35:47   
total
Jaz sem zadnjič kupila podoben voziček v Bbc in sem zelo zadovoljna,totej se ti splača,zgleda dobro:bravo:

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Rabim nasvet, pomoc
15.3.2005 22:16:50   
piščanc
mi smo imeli marelo za Tjašo od 4 meseca naprej, ni se dala čisto spustiti, pa bi bilo bolje če bi se, ker še veliko spijo na vozičku. privezali pa smo jo s pasovi.

res poglej, da se spusti do ležišča.

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Rabim nasvet, pomoc
16.3.2005 7:06:12   
TARA in MAJ
stvar posameznika vendar jaz rabljenega vozka nebi kupovala

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Rabim nasvet, pomoc
16.3.2005 8:19:05   
kepa*
Eh, jaz ga itak rabim sam za trgovine, mogoce morje, kak obisk.
Drugace pa imamo novi vozicek, pravega terenca z velikimi kolesi in ga bomo se naprej primarno uporabljali, ta bi bil le za zraven, obcasno.

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Rabim nasvet, pomoc
16.3.2005 9:15:21   
Pi-kica 1
Če je voziček brezhiben, se ti ga po moje splača kupit. Sicer pa imajo v BC v akciji eno marelo za 11.000 SIT. Mismo ga kupili in ko gremo v trgovino, se veselo prevažamo v njem. Sinko pa bo kmalu star 4 mesece.

LP

Pi-kica

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Rabim nasvet, pomoc
16.3.2005 9:38:06   
puncica
Men se zdi vozček ugoden in bi ga kupila, če bi imela možnost. Samo naša tamala je stara že 9,5 mescev in že samostjno sedi, se plazi.

Mislim pa da je za 3 mesečnega dojenčka ta voziček še ni primeren. Sploh pa če ležišče ne gre čist dol. Važno pa je tudi kako tvoj tamal napreduje, če se že kej dviguje v sedeč položaj pa to. Ker če še kr leži ko klada :)- v vozičku, ga jaz ne bi kupila. Pa še podloga kjer sedi/leži zgleda da ni trda.

Kot drugo pa je voziček marela zelo pripravn in ga bomo tudi mi kupil za morje pa trgovina pa to, sam za naše hribe in makadamske ceste pa se mi zdi ne primeren.

Ja no imaš pluse in minuse. Kaj pa ko bi še malo počakala, da bo tamal vsaj 6 m star?:zmeden:

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?