|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dedno pravo
29.9.2008 18:03:09   
Meggi
 A se katera spozna kaj na to zvrst prava? Zanima me glede skrbinštva, darilne pogodbe,..

Najlepša hvala vsaki za pomoč!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dedno pravo
29.9.2008 19:34:52   
M_mojca
darilno pogodbo je dokaj lahko napisat, samo overjena mora biti pri notarju.
skrbništvo je pa druga stvar. O kakšnem skrbništvu govoriš? Se nanaša na otroke? To mi je bolj tuje področje, o darilni pogodbi pa še nekaj vem iz faxa.

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.9.2008 22:47:56   
Anonimen
Misliš pogodbe o dosmrtnem preživljanju?

(odgovor članu M_mojca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
30.9.2008 7:57:33   
sakuL
loh malo več poveš? dednega prava je veliko... če sta dva se deli vse na dva, če so trije na tri dele...
pri dalrilni pogodbi pa plačaš se mi zdi nek davek...nisem glih 100%, ampak je bl taka čudna zadeva dalnih pogodb...

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.9.2008 8:32:35   
Anonimen
kolikor vem pri pogodbi napr. o dosmrtnem preživljanju si izozet davka, napr da pa deduješ ga pa plačaš. če si naprimer prvi dedič daš manj davka, če si drugi več itd, saj tko sem zvedla ne vem pa če je čist točn

(odgovor članu sakuL)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
30.9.2008 9:27:24   
ronja
A lahko še jaz pristavim svoj piskrček? Midva z lubijem sva se zmenila z mojim bratom in njegovo punco, da če se nama kaj zgodi, "dobita" onadva najine otroke, vse, kar jih pač bo do takratuser posted image . Sva ju seveda vprašala prej, če sta zauser posted image . Zdaj je to ustni dogovor, bi bilo pa verjetno pametno kaj napisat in verjetno treba dat overit?user posted image

Nimam pojma o teh stvareh, bi pa rada, da so te stvari pošlihtane, ker se na cesti lahko marsikaj zgodi, dostikrat sva skup v avtu in če bi se že slučajno kaj zgodilo, se mi zdi za otroke najboljše, da grejo takoj tja, kjer bodo skoz in da se čim prej uvede nek ritem, da ni še šokov s temi selitvami sem pa tja od enega do drugega sorodnika, pa po možnosti še kakih kreganj, kdo jih bo imel... je že to, da izgubiš starše dovolj hudo...

Pa tudi da vsi vedo, da je bila to najina želja in je vse uradno urejeno, da nimata potencialna "krušna starša" še nekih problemov s skrbništvom (namreč brat in njegova punca sta še študenta, sicer absolventa, pa on zdaj tudi hodi v "ala redno" službo, samo je plačan prek študenta, skratka sta še čista študenta brez rednih dohodkov uradno), tak da jih CSD mogoče tudi ne bi hotel kar njima dat (če pa midva to overiva, pa verjetno nimajo kaj, če se onadva strinjata, sevedauser posted image ).

Se obema zdi to najboljša možnost, ker so stari starši ipak druga generacija in tudi brat in punca (25 in 26 let) nista več tako mlada (tudi si želita kmalu imet otroke), da bi bila to prevelika odgovornost zanju, sploh ker se nama ne misli še nič zgodit - to bi bilo pa urejeno še za vse čase naprej. Stari starši zbolijo in umrejo praviloma prej kot tete in strici, pa tudi medgeneracijski razmik je manjši, pa misliva, da jima bi bilo pri njiju najlepše, tak da sva v to odločitev prepričana, samo še nekak jo je treba uradno overit, da se je ne bi dalo posmrtno preklicat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?