|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pritisk navzdol-20 ted.?
29.9.2008 15:12:59   
Anonimen
Pozdravljene.
Noseča sem 20 ted in ker imam težave s prebavo(kljub zdravi in lahki prehrani-težave sem imela tudi pred nosečn.)se zmeraj ko grem na veliko potrebo pošteno namučim.
Pojavila se mi je tudi lažja oblika hemeroidov(ne krvavim,samo črevo mi vsake tolko malo ven pokuka,ma čisto malo.
No zdaj pa naj preidem k bistvu,že par dni imam občutek, kot da bi me vleklo dol na mestu kjer sem bila šivana pri prvem porodu 4 leta nazaj(naj povem da sem imela dosti šivov in tudi tej so se dolgo celili,saj sem 1. rodila poleti.)
A je možno da bi se od napenjanja mesto kjer so bili šivi ne vem spet razširilo ali počilo?
Naslednji ted imam gin . in mu bom omenila,ali mislite da je zadeva resna in da bi morala že prej k gin.
Lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pritisk navzdol-20 ted.?
29.9.2008 16:26:27   
Naja30
Ta občutek vlečenja dol je čisto normalen. Čudno, da nisi že prej kdaj čutila. Jaz sme po prvem porodu kar pogosto, kadar sem veliko stala ali ob slabem vremenu. Potem pa dolgo nisem do zdaj, ko sem spet noseča in če predolgo stojim ali hodim.
Neprijeten občutek je, ampak ni nevarno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.9.2008 15:39:46   
Lalica1
Tudi jaz sem imela šive v prvi nosečnosti. Ta občutek vlečenja pa imam vedno prve dni menstruacije. PRav tak boleč občutek je, kot če bi mi hotelo kaj izpasti. Sem nekaj časa mislila, da je kakšen prehlad, a očitno ni. Bomo videli kako bo sedaj med nosečnostjo.
Po moje pa ni nič narobe, razen če te zelo boli. G pa vseeno omeni, da se vsaj pomiriš če že drugega ne!

Srečno!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.10.2008 17:50:49   
Pacota
Mene je nekaj dni tiscalo vse dol, potem pa sem se nekega jutra zbudila s popadki, sla v bolnico, poroda vec ni slo ustaviti in sem izgubila otrokeca v 22t.

Se ni za hecat, jaz bi se na tvojem mestu prepricala cimprej ali pa vsaj non stop strogo lezala do obiska gin.

Bila je prva nosecnost, pa vseeno, ce te tisci dol je lahko kriv sibki oz. pre-kratki maternicni vrat.

Iz moje izkusnje - boljse je prehitro zganjat paniko kot prepozno!

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.10.2008 18:10:11   
Shuka
Začni pit magnezij FidiMag300mg 2x na dan kmalu ne boš imela več problemov s prebavo, verjetno pritiskanje nič kaj dobro ne deluje nate in na tvoje šive.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Pacota)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?