|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: test + ali -
11.10.2008 21:39:27   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: sladka_seka

allo folk  cezuser posted image  mescev bom user posted image

hihihi prevod:
allo folk cez devet mesecev bom noseca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej vem kaj si hotla napisat, mal sm se nasmejala k si se tko simpaticn zmotlauser posted image

cestitke se iz moje straniuser posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu sladka_seka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
12.10.2008 6:57:05   
loveforever
hahaha, ja pa res to pomeni da boš čez 18 mesecev postala mami! hahahhahauser posted image user posted image user posted image , čestitke!!!

boma pa obe junijke, kak+jti tudi jaz sem delal test pa so rahle črtice, pol pa mi je cb dal vedeti da je to to tako da bom junija drugič mamica!!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 27
12.10.2008 7:02:18   
*kinnie*
Čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 28
12.10.2008 17:38:26   
sladka_seka
hehehehehehehe
upssssssssss..............tok sm vesela da sm se zmotla hehehehe
jz bom pa prvic mamica postala    tko da komi cakam
vse je blo v redu sam najhujs mi je blo k mi je kri vzela
misnila sm da se bom onesvestla...joj to je blo nek naj hujs
ampak se je splacalo..........hehe

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 29
5.11.2008 18:08:14   
SKORPY
Živjo punce jaz imam en velik problem prejšnji mesec mi je test preden sem dobila user posted image pokazal user posted image potem pa kmalu razočaranje. Ta mesec pa mi zamuja dva dni in nobenega + od nikoder sem naredla test in je bil negativen.
Sedaj pa ne vem ali sem ali nisem imam pa tako čude želje bi jedla nebi, mi je slabo, pa še prvič se mi je full zluštalo sexa. Povejte kdaj naj naredim naslednji test, ali pa mi vsaj malo pomagajte?

(odgovor članu Rožica82)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.