Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kadar skuham preveč ... 28.9.2008 13:26:21
|
|
|
|
Doll
|
Ja vržem. Zakaj? Zato,ker mi hrana nima enakega okusa niti vonja. Tako da četudi ostane od kosila od nas vedno vržem.
|
|
|
|
RE: kadar skuham preveč ... 28.9.2008 13:43:26
|
|
|
|
sončnica13
|
Mi imamo na srečo psa in damo njemu. V nasprotnem primeru pa bi sigurno shranila v Tupperware posodici in dala v hladilnik ali skrinjo. Stran že ne bi vrgla
|
|
|
|
RE: kadar skuham preveč ... 28.9.2008 18:33:29
|
|
|
|
Netopirčy81
|
Ne, take stvari dam v hladilnik za naslednji dan. Če je pa krompir, pa vržem.
|
|
RE: kadar skuham preveč ... 28.9.2008 19:12:31
|
|
|
|
koala
|
Jaz bi takšno kombinacijo shranla. Shranim pa v aventove via lončke.
|
|
RE: kadar skuham preveč ... 28.9.2008 19:55:39
|
|
|
|
anajmad
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Jaz bi takšno kombinacijo shranla. Shranim pa v aventove via lončke. Enako
|
|
RE: kadar skuham preveč ... 28.9.2008 20:01:26
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: anajmad IZVIRNO SPOROČILO: koala Jaz bi takšno kombinacijo shranla. Shranim pa v aventove via lončke. Enako Tudi enako.
|
|
|
|
RE: kadar skuham preveč ... 28.9.2008 20:21:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi takšno kombinacijo shranla. Shranim pa v aventove via lončke. Enako Sam nekje sem zasledila, da je riž potrebno porabiti kmalu, ker po 24 urah začne spuščat neko strupeno snov.
|
|
|
|
RE: kadar skuham preveč ... 28.9.2008 21:02:18
|
|
|
|
tamala_82
|
Punce, super ste Hvala za mnenja. Sem shranila v avent-ove via posodice. Verjetno bom pokombinirala s čim svežim. Poročam ju3, kako se bo odzval .
|
|
|
|
RE: kadar skuham preveč ... 28.9.2008 21:15:57
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Korenček in riž sta kuhana v 15h minutah. Ne, prav gotovo ne bi shranila. Sploh pa ne bi to ponudila naslednji dan 8 mesečniku.
< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 28.9.2008 21:16:07 >
|
|
RE: kadar skuham preveč ... 28.9.2008 21:25:30
|
|
|
|
Mišni
|
Menda se riža sploh ne sme pogrevat. Isto kot pri špinači, če jo pogrevaš, se sprožijo neke kancerogene snovi. Grem iskat, če bom kje na netu kaj o tem našla.
|
|
RE: kadar skuham preveč ... 28.9.2008 21:27:08
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Korenček in riž sta kuhana v 15h minutah. Ne, prav gotovo ne bi shranila. Sploh pa ne bi to ponudila naslednji dan 8 mesečniku. enako. Poleg tega, tudi mi ne jemo 2 dni isto hrano za kosilo. Vržem v koš. Pa saj tega spet ni tooooooliko.
|
|
RE: kadar skuham preveč ... 28.9.2008 23:19:17
|
|
|
|
pezbar
|
Jaz skuham več, potem pa zamrznem v manjših porcijah (v modelčku za ledene kocke za pijačo). Sicer si ne predstavljam, kako bi s paličnim mešalnikom vsakič sproti zmiksala npr. samo 1/2 korenčka Do sedaj sem tako naredila že z bučko, korenjem in cvetačo. Ko odmrznem, dobro pregrejem in obrok je pripravljen, npr. takole: olupilm 1 krompir, narežem na kose, skuham, dodam 2 odtajani kocki zmiksane bučke, skupaj pretlačim, dobro pregrejem in po potrebi dodam malo vode / mleka. Če od tega obroka kaj ostane, pa seveda zavržem. Aja, po navodilih knjige Velika paparica... lahko zamrzneš vse razen baban in avokada.
|
|
|
|
RE: kadar skuham preveč ... 29.9.2008 7:23:36
|
|
|
|
Paštetka
|
Sicer si ne predstavljam, kako bi s paličnim mešalnikom vsakič sproti zmiksala npr. samo 1/2 korenčka jaz, si pa ne predstavljam, zakaj za vraga bi samo korenček miksala . Nikoli ni noben imel samo korenčka na jedilniku. Poleg tega nismo nikoli miksali, samo pretlačili z vilico hrano. Miksali smo edino, če je bila juha smetanska. Poleg tega je sveže pripravljena hrana dosti bolj okusna in z neprimerno več vit. in min. Nas so v šoli vedno učili, da je potrebno donjenčku pripraviti vedno najboljšo hrano. To pomeni tudi, da če je kateri sadež zelenjava malo gnila na eni strani, da četudi odrežeš oz. izrežeš tisti del, so se toksini že razširili po celem sadežu in da zato raje vzami najboljše, najbolj sveže in najlepše sadeže za pripravo dojenčkovega obroka. In to pomeni tudi, da je verjetno vedno sveže pripravljena hrana najboljša.
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 29.9.2008 7:32:57 >
|
|
RE: kadar skuham preveč ... 29.9.2008 13:26:56
|
|
|
|
tamala_82
|
Hvala za mnenja. Paštetka, si mi dala mislit pobček je dobil sveže pripravljeno kosilo!!!
|
|
|
|
RE: kadar skuham preveč ... 30.9.2008 17:24:17
|
|
|
|
paola
|
Hmm... jaz pa kar razdelim, malo , malo meni.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?