Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Je zo vgnezditvena krvavitev? 28.9.2008 10:51:58
|
|
|
|
tanaj
|
Pozdravljene! Ker vidim, da ste od vseh forumov na temo zanositve tukaj najbolj aktivne in pripravljene sodelovati, se tudi jaz obračam na vas. Saj veste, več glav več ve.... ZM sem imela 11.8. ( neredni ciklusi med 33-37 dni, ZM je prišla 10 dni prezgodaj na 23 dan). Ker po 40 dneh ni bilo , sem naredila test BC mini, ki je bil negativen. Po 44 dneh od ZM sem opazila rjav izcedek in se pač sprijaznila, da bo prišla . Izcedek je trajal 4 dni (rjav s rahlimi sledovi krvi), minimalen, le enkrat opazen na vložku. Danes izcedka ni več. Še nikoli nisem imela rahle menstruacije, zato ne vem ali je bilo to to, ali lahko upam na vgnezditveno krvavitev. Kdaj naj sedaj naredim test? Res sem zmedena. Poleg tega sva šele v prvem krogu delanja otročka in kar ne bi mogla verjeti, da nama je uspelo. Na prvi plusek sva pred leti čakala več kot dve leti. OH JA...
|
|
|
|
RE: Je zo vgnezditvena krvavitev? 28.9.2008 11:08:06
|
|
|
|
Ancy
|
To se ne da vedeti, ker nimaš enako dolgih ciklusov. Vgnezditvena je ponavadi na 21.dan ciklusa pri 28.dnevnem ciklusu, če pa je daljši in se še ni zaključil nemoreš vedeti kdaj si imela ovulacijo, oz. če veš kdaj si jo imela prišteješ cca. 7dni in če je potem to ta tvoj 44.dan bi bila možnost, drugače pa je lahko karkoli drugega.
|
|
|
|
RE: Je zo vgnezditvena krvavitev? 28.9.2008 13:19:21
|
|
|
|
loveforever
|
tudi jaz ti nemorem nevem kaj reči sam pri msebi vem da če so kakšni posebni izcedkii ali sluzi, takrat ponavadi zvem da sem noseča. pri prvi nosečnosti sem vedela da je to to, ker sem dobila zelo močno sluz v času mestruacije, ker ponavvadi pred mnstruacijo ene pet dni prej nimam nobene sluzi, takrat pa sem jo imela neprekinjeno od ovulacije naprej, pri drugi nosečnosti pa sem videla rjav izcedek ki je prišel in odhajal tri dni, potem pa konec. in bila sem noseča, vendar žal ss v 8t. tako da pio moje je vsaka sprememba v telesu lahko znak nosečnosti, če prej tega nikoli nisi imela, potem je lahko to to, kar pa ti iz srca privoščim!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
imedojenček223katero im ti je najlepšetia (
36%)
mia (
27%)
tai (
12%)
taj (
12%)
samanta (
7%)
rosita (
6%)
Število vseh glasov: 857Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!