|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ven z vnetimi ušeski?
28.9.2008 10:46:16   
biga
A greva z mojim 16-mesečnikom lahko na zrak, če je sonček, toplo in nima vročine? Včeraj smo dobili hikoncil za vneta ušeska, ampak nima nič gnojna al pa da bi skoz jokal od bolečin. Samo enkrat včeraj ga je zagrabilo in je jokal od bolečin, sicer je la pe siten. Pediatrinja mi je rekla, da greva lahko na sprehod, ampak naj se izogibamo otrokom. A je vnetje ušes nalezljivo, ali kaj?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ven z vnetimi ušeski?
28.9.2008 11:08:06   
oka
Vnetje ušes ni nalezljivo. Po mojem je pediatrinja mislila da naj se izogiba drugih otrok zato, ker je trenutno manj odporen in bi lahko zraven pokasiral še kak drug virus. Jaz s sprehodi počakam kak dan dva, toliko, da AB prime in da nima  vročine vsaj 24 ur.

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.9.2008 12:47:54   
Ribica **
Vnetje uses je nalezljivo le, ce je prisoten zelen smrkelj - okuzi se prek smrklja. 

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.9.2008 21:05:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR

Vnetje uses je nalezljivo le, ce je prisoten zelen smrkelj - okuzi se prek smrklja. 

a to misliš da se en drug pol nalezeuser posted image ker če tko,  sori, sam je pa to ena večjih bedarij, kar sem jih kdaj slišala oz. prebralauser posted image

vnetje ušes otrok sicer res faše zaradi zabasanega nosa, niti slučajno se ga pa ne bo nalezel od drugega otroka, pa je lahko še tako zeleno-žnodravuser posted image
če je nos zabasan, je smrkelj idealno gojišče za razne bakterije itd., pa ker je pri otroku ušesna troblja veliko krajša, se rado vname tudi uho, zato je tako pomembno, da se pri prehladih čisti nos. to je to. pa še tko je, da zelen smrkelj še niti ni nujno krivec. da so prisotne bakterije, je pokazatelj rjav, gost smrkelj.

user posted image

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 28.9.2008 21:06:45 >

(odgovor članu Ribica **)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
28.9.2008 21:19:56   
Mišni
Takole pravijo v enem članku:

Vnetje srednjega ušesa ni nalezljivo, nalezljiv pa je prehlad ali nahod, ki lahko povzroči vnetje.

Še link:

klik

< Sporočilo je popravil Mišni -- 28.9.2008 21:21:00 >

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.9.2008 21:54:13   
ribica.
seveda lahko greš z otrokom ven. Jaz sem bila lani, ravno tak čas v bolnici s 17 mesečnim, ker je imel gnojno vnetje, pa sva vsak dan hodila ven. Samo trak je imel na ušesih, da ga ni napihalo.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.10.2008 9:33:55   
BODOČA 77
Tudi mi smo imeli vnetje ušes, pa mali pred tem in vmes sploh ni bil prehlajen. Imel pa je virusno vnetje ušes in ko sem pediatrinjo vprašala, kako je do tega prišlo, je rekla, da se je očitno od koga okužil in da je to virusno. Tak da po tej logiki, bi tudi on lahko okužil koga drugega.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.10.2008 9:53:17   
nanč

a to misliš da se en drug pol naleze ker če tko, sori, sam je pa to ena večjih bedarij, kar sem jih kdaj slišala oz. prebrala

vnetje ušes otrok sicer res faše zaradi zabasanega nosa, niti slučajno se ga pa ne bo nalezel od drugega otroka,

Točno tako.
Če otrok nima vročine lahko gre ven,ni blemauser posted image

kaj vse me dandanes čudi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.10.2008 9:31:07   
ursakatja05
mislim da če nima vročine in ni ne vem kolk prehlajen zraven da greš lahk.
čeprav ma vsak pediater svoje mnenje kar se vnetja ušes tiče. mi recimo nismo smeli 7 dni čist nič ven kadar je imela vnetje ušes. sam smo pa res imel vneta ušesa skor en let skup, tko da verjetn zarad tega ni dovolila.

Uživaj življenje

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.10.2008 17:53:57   
dory
Jst preventivno počakam,da poje vse AB šele potem greva ven....

(odgovor članu ursakatja05)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?