|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pitje iz kozarčka
28.9.2008 8:52:51   
aurora28
Zanima me kdaj lahko otroka navadiš, da pije iz kozarčka? Moj sin sploh ne zna piti iz flaške, ker se polno dojiva in flaške nisva nikoli potrebovala in očitno bova morala narediti kar preskok iz dojke na kozarček. 

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pitje iz kozarčka
28.9.2008 9:44:36   
madasa
Jaz sem ji ponudila aventov magični lonček pri 6m pa je takoj obvladala pitje. Je pa  tudi polno dojena. Drugače pa probaj.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.9.2008 19:08:21   
hubi
Učila sva se od 6 m dalje.

(odgovor članu madasa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.9.2008 19:58:46   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: hubi

Učila sva se od 6 m dalje.

Kako sta se učila, a si mu kozarček dala v roko?

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.9.2008 20:02:56   
Naja30
Moja je začela nekje pri 1 letu. Prej je nisem silila, ker ni hotla.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.9.2008 21:05:33   
inesc
Naš je tudi polno dojen in bo kmalu star 6 mesecev. Že nekje pri 4,5 mesecih je začel piti čaj iz kozarca. Kupila sem mu kozarec od Tommee Tippi-ja, ki je od 4 mesecev naprej. Ga celo sam drži. Se je pa moral navadit v toliko, ker ima kozarec poseben nastavek preko katerega se pije in ni potrebno nič vlečt (kot pri dojenju). Je hitro skapiral, da tam ven hitro teče.

Meni je patronažna odsvetovala stekleničko.

02.04.2008 smo dobili našega sončka Marka.

Jih je že 5, dva sta na poti. Kaj je že to spanje???

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.9.2008 21:42:12   
Ursi2
Živjo!
Naš mišek je star dober mesec. Se polno dojiva in ni imel nikoli flaške. Sem mu pa hotla dati kdaj čaj, pa po flaški ni hotel in sem mu že pri 4 mesecih počasi dajala kozarec, da je iz njega pil. Sicer si je bolj samo ustnice močil od začetka. Ko pa sva začela z uvajanjem GH, pa sem rekla, da morem neki nardit, da bo pil. Pa ni hotel iz flaške, jo je samo primu in šprical okrog z njo. Pa smo enkrat sedeli na kavi in sem imela vodo s slamco in me je user posted image  skoz gledal in stegoval, sem mu pa poonudla in je fula začel pit. Tako da sedaj pije ali iz kozarca ali po slamci.
Mu pa nalijem v kozarec in mu držim zravno, pa pustim mu, da si tudi sam drži.

(odgovor članu inesc)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.9.2008 23:15:18   
Tende
Tudi naša pupa je začela s slamico, ko smo sedeli na kavi, očitno je to dober treninguser posted image . Bila je dojena, flaške je niso preveč zanimale, zato smo ji vodo in čaj začeli dajati kar iz kozarca, kar navadnega. Pri 7m je že prav lepo pila. Je pa po moje zelo različno in odvisno od otroka, znankin sin je star že čez leto, pa ga kozarec sploh ne zanima, slamica pa še manj.
Pojdi na kavo, naroči si tudi vodo s slamico in počakaj, kaj bo.user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.9.2008 23:17:00   
Doll
Naš je že pri 8 mesecih pil iz navadnega kozarčka brez nastavka.
Saj veš,vaja dela mojstrauser posted image

(odgovor članu Tende)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.9.2008 11:13:17   
aurora28
O super nasveti user posted image , torej bova šla na kavo user posted image . Danes mu bom probala dati malce iz kozarčka. Ker je pa res, da imam doma dve flaški in nobena v aktivni uporabi, jih zato zdaj uporabljam, da imam v termovki vročo vodo, v flaški pa vodo sobne temperature. Še sreča, da nisem preveč nakupila teh flašk. 

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.10.2008 10:32:03   
suzi
Mi imamo 8,5 m pa tudi pijemo iz kozarčka ali navadne skodelice. Včasih gre še malo mimo če je ful žejna pa preveč pogoltne. Ker je dojena ni nikoli marala stekleničke niti dude. Drugače je pa tudi dobra finta za tiste ki ne marajo ne flašk niti kozarčka ali slamice da se aventovemu magičnemu lončku pobere spodnje gumaste nastavke ki preprečujejo polivanje tako da ostane samo pokrovček z nastavkom za pit. Daš nastavek otroku v usta pa nagneš in samo ven priteče pa ga tako na nek način prisliši da popije in se sčasoma lepo navadijo pit. Pri meni je uspelo pri tavečjemu pa tudi imam kolegico ki je oba svaoja fanta tako nafintirala. 

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.10.2008 20:26:03   
ThinkPink
Da sem jaz držala kozarček, da je pila...nekje od 8m dalje, sedaj pri 13,5 že sama drži kozarček in pije, zato imamo velikokrat celo poplavo doma...

Kaj pa če poskusiš s flaško na slamico? Naša teh magičnih lončkov sploh ni pokapirala, še zdaj pa najraje pije po slamici.

(odgovor članu suzi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.10.2008 19:23:19   
aurora28
Sploh mi ni jasno kako otrok pogrunta, da mora po slamici vleči vase user posted image  

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.10.2008 20:27:26   
madasa
Lahko ji "namigneš"tako: sama potegni s slamico tekočino in na drugi strani zapri s prstom drugi konec slamice, da tako uloviš nekaj tekočine. Potem pa slamico postaviš navpično in ji nastaviš na ustnico in tekočina bo iz slamice ven pritekla. No malo zakomplicirano napisano ampak mogoče pa bo tako videla namen slamice. Mogoče pa bo potem sama povleklauser posted image .
Lahko pa ji nasloniš kozarček na spodnjo ustnico, ga nagneš ravno toliko da se tekočina dotakne spodnje ustnice, pa bo zaprla ustnice in tako ugotovila kako to deluje.
No pa saj bo če ne ta mesec pa naslednjiuser posted image
Lp

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.10.2008 20:36:20   
Alfabeta
Moja 8 mesečna frajla ima stekleničko za grizenje oz.brusenje zobkov. Niti pod razno noče piti ničesar iz stekleničke, niti iz kozarčka,... Samo dojila bi se. Zgleda da bomo enostavno preskočili na kozarecuser posted image

(odgovor članu madasa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?