Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: moto kros ivančna gorica 27.9.2008 20:10:31
|
|
|
|
migrena
|
o joj...nobeden nič ne ve ali nič ne spremljate teh šovov?jaz sem na radiu nekaj ujela ne pa točno, bi pa malčka rada šla.... če kdo kje kaj izbrska naj mi prosim sporoči, da se ne bomo zastonj dol vozili
|
|
|
|
RE: moto kros ivančna gorica 27.9.2008 23:00:51
|
|
|
|
lana8
|
Seveda se zanimamo za motokros . Ja, jutri je tekma za Pokal Akrapovič v Šentvidu pri Stični. Kraj se imenuje Dolina pod Kalom, ko prideš iz AC zaviješ desno, se pelješ ene 5 min. naravnost, potem pa že vidiš tablo, kjer je tekma, drugače pa ti bo vsak ki ga boš srečala znal povedati kje točno je in te usmeriti. Dogaja se tam skozi cel dan, dopoldan imajo treninge, popoldan pa tekme, tekme se ponavadi začnejo nekje od 13h. Kar pelji svoje na motokros bodo zelo navdušeni, tudi mi bi šli, pa je naša komaj 5 mes. stara. Ampak drugo leto pa sigurno spet!! Tekme se končajo nekje okoli 17. ure, potem pa je še podelitev pokalov, tako da kar pogumno
< Sporočilo je popravil lana8 -- 27.9.2008 23:01:41 >
|
|
|
|
RE: moto kros ivančna gorica 28.9.2008 8:41:25
|
|
|
|
migrena
|
res ti hvala...zdaj bomo vsaj točno najdl.....ja v tem kraju pa sem imela jaz sošolko iz sr.šole pa doma so imeli neko krojaštvo ali si s tistega konca???
|
|
|
|
RE: moto kros ivančna gorica 28.9.2008 12:47:24
|
|
|
|
lana8
|
Ne nisem iz tega kraja, sam moj je dolgo motokros vozu pa poznam večino prog, ker sem ga spremljala in še vedno radi pridemo pogledat. Potem pa sporoči kako ste se imeli z kaj, ok. lp
< Sporočilo je popravil lana8 -- 28.9.2008 12:48:11 >
|
|
|
|
RE: moto kros ivančna gorica 28.9.2008 20:32:46
|
|
|
|
migrena
|
ojla....bilo je fino, malo hladno ampak smo uživali, sploh tamaladva.....motorji so zanju zakon...onadva bi tudi.. .meni pa lase pokonc že zdaj štrlijo , zanimiva ta borba in veliko ljudi, naslednja je čez 14 dni v slovenj gradcu.....hvala ti za informacije smo takoj našli....
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?