Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sprememba ? Zakaj ? 14.10.2008 15:24:09
|
|
|
|
Mišni
|
Ah, partnerstvo je kot neko valovanje. Včasih gre vse bolj navzdol, potem pa pride val, ki nas spet ponese visoko. To tako je in po moje je pač en tak val prišel, nič drugega. Uživaj življenje.
|
|
RE: Sprememba ? Zakaj ? 14.10.2008 17:08:46
|
|
|
|
Anonimen
|
pri nama ko se je ohladilo, so bili sicer bežni poljubi za adijo, pri seksu, ki je bilo redkokdaj vse na hitro, potem pa od enkrat strasten seks, no sem ugotovila, da se je pecal s sodelavko dva mesca potem se je pa od enkrat streznu kaj bo zgubil in to je bil ta strasten seks. (dobila sem sms, ko se je ona skregala z njem zakaj se ne dobita izven službe za seks, pa jo je zavrnil). Tako, da moje mnenje je, da če je dal časa ohlajeno je nekaj narobe, saj po moji izkušnji. Je pa res, da sva se midva iskreno pogovorila in pač sem ga tudi pred tem jaz zavračala - zakaj še sama nevem (z moje strani verjetno naveličanost). Aja pa še to skoz je bil doma, če nebi preverjala mobitela kar nikoli nisem počela ga nebi dobila takrat pa mi nekaj ni dalo miru.
|
|
|
|
RE: Sprememba ? Zakaj ? 14.10.2008 18:53:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen pri nama ko se je ohladilo, so bili sicer bežni poljubi za adijo, pri seksu, ki je bilo redkokdaj vse na hitro, potem pa od enkrat strasten seks, no sem ugotovila, da se je pecal s sodelavko dva mesca potem se je pa od enkrat streznu kaj bo zgubil in to je bil ta strasten seks. (dobila sem sms, ko se je ona skregala z njem zakaj se ne dobita izven službe za seks, pa jo je zavrnil). Tako, da moje mnenje je, da če je dal časa ohlajeno je nekaj narobe, saj po moji izkušnji. Je pa res, da sva se midva iskreno pogovorila in pač sem ga tudi pred tem jaz zavračala - zakaj še sama nevem (z moje strani verjetno naveličanost). Aja pa še to skoz je bil doma, če nebi preverjala mobitela kar nikoli nisem počela ga nebi dobila takrat pa mi nekaj ni dalo miru. pri meni je blo enako
|
|
|
|
RE: Sprememba ? Zakaj ? 14.10.2008 19:01:01
|
|
|
|
tabi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Ma, jaz sem optimistka po naravi in si ne bi tega razlagala kot varanje in ne vem kaj. PO moje je bila res le kriza, mogoče se je vmes celo zatrapal v kako, pa videl, da to ni to (pa ni nič imel z njo), ampak kar je glavno, je to, da zdaj ve, kaj ima doma in noeč tega zgubit in po moje se ne sekiraj in samo uživaj, mu vračaj naklonjenost in probajta tole stanje obdržat! se podpišem tudi pri meni je bila nekaj časa taka kriza ompak z moje strani,pa nisem nič varala
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?