Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
sistematski pri 3 letih 15.3.2005 11:32:29
|
|
|
|
Luni
|
Cepljenje: ne, razen če ni dobil vseh doz. Kri, voda, splošni razvoj: motorika ter psiholog. :muca:
|
|
|
|
sistematski pri 3 letih 15.3.2005 11:33:52
|
|
|
|
Mina1
|
Mi smo ga imeli včeraj in super dobro opravili. Je naš 3-letnik skoraj v koraku s 5-letniki, kar se tiče pokaži, kaj znaš in tako. Vzamejo mu blato in urin (mi smo to opravili doma in še isti dan oddali). pa špiknejo ga v prstek, pregledajo lulčka oz. kožico, vid. Skratka vse: kaj zna pri treh letih, neke igrice in tako. Skratka pokazati mora svoje sposobnosti, ponoviti neke ustvarjalne vaje, čekira slikice in odgovarja, skače, igre z žogo - pa še kaj:zmeden: Jokal pa ni, ker je dobil na rokico štempiljko. Bo šlo, boš videla, pa-pa Mina1
|
|
|
|
sistematski pri 3 letih 15.3.2005 11:43:06
|
|
|
|
Anonimen
|
O groza. Za nas, seveda. Potem se moram pa zmenit s pediatrinjo, da gremo najprej k psihologu, šele nato v laboratorij in k njej na pregled lulčka. Ker drugače bo samo dretje in čisto nič drugega.
|
|
|
|
sistematski pri 3 letih 15.3.2005 12:05:29
|
|
|
|
puri
|
Jaz tut ne vem kako bo vse to prenesel (no do takrat je še pol leta), ker se zelo boji zdravnikov:zmeden:,....... ne vem kako bo to pri nas šlo:zmeden: Upam, da bo do takrat že kaj drugač, ker nazadnje se je tok jokal, da ga ni blo za pomirit,...... ne vem od kje mu tak strah:zmeden2: LP
|
|
|
|
sistematski pri 3 letih 15.3.2005 12:23:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz za mojega vem, od bolnice pri enem letu in pol naprej. Sicer že malo dolgo traja... Ampak, že ko stopiva v ordinacijo k naši multirpijazni nežni in nevsiljivi zdravnici, se dre kot bi ga iz kože dajali. Pa tudi pri drugih. In se ne neha, dokler ne greva ven. Nimam pojma, kako bodo to izvedli.
|
|
|
|
sistematski pri 3 letih 15.3.2005 13:24:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Nas tudi čaka tale pregled v kratkem. In naš se, hvala Bogu, zdravnikov prav nič ne boji, pač pa se še lepo nastavi, da posluša srček, gleda ušesa, itd...Skratka nič ga ni strah.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?