|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sistematski pri 3 letih
15.3.2005 11:30:39   
karmy
a bo kej cepljenja? kaj jokanja? :(
Neposredna povezava do sporočila: 1
   sistematski pri 3 letih
15.3.2005 11:32:29   
Luni
Cepljenje: ne, razen če ni dobil vseh doz.
Kri, voda, splošni razvoj: motorika ter psiholog.

:muca:

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   sistematski pri 3 letih
15.3.2005 11:33:52   
Mina1
Mi smo ga imeli včeraj in super dobro opravili.

Je naš 3-letnik skoraj v koraku s 5-letniki, kar se tiče pokaži, kaj znaš in tako.

Vzamejo mu blato in urin (mi smo to opravili doma in še isti dan oddali). pa špiknejo ga v prstek, pregledajo lulčka oz. kožico, vid. Skratka vse: kaj zna pri treh letih, neke igrice in tako.

Skratka pokazati mora svoje sposobnosti, ponoviti neke ustvarjalne vaje, čekira slikice in odgovarja, skače, igre z žogo - pa še kaj:zmeden:

Jokal pa ni, ker je dobil na rokico štempiljko.

Bo šlo, boš videla,

pa-pa Mina1

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   sistematski pri 3 letih
15.3.2005 11:43:06   
Anonimen
O groza. Za nas, seveda. Potem se moram pa zmenit s pediatrinjo, da gremo najprej k psihologu, šele nato v laboratorij in k njej na pregled lulčka. Ker drugače bo samo dretje in čisto nič drugega.

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   sistematski pri 3 letih
15.3.2005 12:05:29   
puri
Jaz tut ne vem kako bo vse to prenesel (no do takrat je še pol leta), ker se zelo boji zdravnikov:zmeden:,....... ne vem kako bo to pri nas šlo:zmeden:

Upam, da bo do takrat že kaj drugač, ker nazadnje se je tok jokal, da ga ni blo za pomirit,...... ne vem od kje mu tak strah:zmeden2:

LP

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   sistematski pri 3 letih
15.3.2005 12:23:04   
Anonimen
Jaz za mojega vem, od bolnice pri enem letu in pol naprej. Sicer že malo dolgo traja... Ampak, že ko stopiva v ordinacijo k naši multirpijazni nežni in nevsiljivi zdravnici, se dre kot bi ga iz kože dajali. Pa tudi pri drugih. In se ne neha, dokler ne greva ven. Nimam pojma, kako bodo to izvedli.

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   sistematski pri 3 letih
15.3.2005 12:30:45   
puri
Ja Splišni, naš je isti:zmeden:, samo da jaz pa res ne vem kaj ga je tako prestrašilo!
Vbistvu se tam joka že od vsega začetka, pomojem da od cepljenj, ker se je vedno tok jokal,...... ne vem!

Upam, da ga bo kmal minil!

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   sistematski pri 3 letih
15.3.2005 13:24:11   
Anonimen
Nas tudi čaka tale pregled v kratkem. In naš se, hvala Bogu, zdravnikov prav nič ne boji, pač pa se še lepo nastavi, da posluša srček, gleda ušesa, itd...Skratka nič ga ni strah.

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?