|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pranje igrač na poteg
15.3.2005 11:05:18   
Natas@
Mene pa zanima kako operete tiste igrače, ki ko potegneš za vrvico igrajo npr. uspavanko in se potem tista vrvica vleče spet nazaj do igrače?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pranje igrač na poteg
15.3.2005 11:12:15   
malika
Obrišem oz. drgnem s mokro krpo, ker drugače baje ne smeš

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pranje igrač na poteg
15.3.2005 11:30:29   
Anonimen
Notri je baterija in ta se ne sme zmočiti. Jaz teh stvari ne perem.

(odgovor članu Natas@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pranje igrač na poteg
15.3.2005 11:46:10   
NinKa
Naš je ful navezan na eno čebelo. Pa je že bla ful poslinjena, ker jo ima od rojstva.

Pa je pred nekaj tedni uno ko vlečeš zaštekalo, pa sem jo medtem ko je dragi popravljal vrgla v pralni stroj in oprala.

sedaj je čista dišeča, pa zopet dela, sam preživela pa je "carski rez":)-:)-

Drugače pa sem jo prej sam s vlažno krpo pobrisala.

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pranje igrač na poteg
15.3.2005 11:55:38   
BigWhale
Khm, v tistih igracah, ki imajo vrvico je notri lajna, na mehansko vzmet. Baterij ni, ce bi bile, ne bi bilo vrvice. ;)

Lahko bi se jih pralo v pralnem stroju vendar vprasanje kako je z lajno, ki je notri. Hitro bi zarjavela.

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pranje igrač na poteg
15.3.2005 12:01:37   
Anonimen
Aja, saj res, hvala, moški. V tistih, ki se stisnejo, so baterije. Se opravičujem.

(odgovor članu Natas@)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pranje igrač na poteg
15.3.2005 12:37:23   
jožica-2
Natas, jaz sem v soboto oprala vse plišaste igrače v pralnem stroju na 30 stopinj. Prav tako tudi zvezdico, ki igra uspavanko. Po zadnjem šivu sem razdrla in ven vzela tisto plastično reč z mehansko vzmetjo.

Zvezdica je prišla iz pranja čisto prenovljena in ko se je posušila sem tisti del ki igra zašila nazaj noter.

Zame je bila to super rešitev ;)

LP

Joži

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Pranje igrač na poteg
15.3.2005 15:19:38   
Natas@
Hvala, bomo sprobali še šivilske spretnosti.:)-

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......