Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
polurni jok zaradi zobk? 26.9.2008 8:26:29
|
|
|
|
biga
|
Moj 16-mesečni fantek se je sinoči ob 22. uri zbudil in histerično jokal več kot pol ure, nič ga ni moglo pomiriti, malo se je zvijal, se napenjal, bruhal ni, tako da ne vem, če mu je bilo slabo ali ga je bolel trebušček. Vročine ni imel. Potem je zaspal, a se je ponoči skoz zbujal, jokal in stokal, kot da ga nekaj boli. A je lahko tako hudo zaradi zobk? Namreč, rastejo mu kar štirje naenkrat. Eden je že nekaj časa zunaj, ostali trije pa prodirajo, ker vidim bele pikice, tako da bodo vsak čas prikukali na plan. Imate izkušnje s hudimi bolečinami? Danes je z njim vse v redu, doslej nič ni jokal, ker bi me vzgojiteljica poklicala. Tako da če bi bile bolečine v trebuščku, bi najbrž skoz jokal.
|
|
|
|
RE: polurni jok zaradi zobk? 26.9.2008 8:37:31
|
|
|
|
ksenjak
|
Ni nujno. Mojo včasih tudi ponoči precej zvije v trebuščku (stara je 15 mesecev), potem pa kot bi odrezal, se umiri. Lahko bi bili tudi zobki a ne verjamem, da bi bil jok tako slilovit in dolg, potem pa bi prenehal. Po mojem ga je prej v trebuščku zvijalo. Lp
|
|
|
|
RE: polurni jok zaradi zobk? 27.9.2008 21:16:35
|
|
|
|
neli99
|
pri nas pa žal imamo za sabo katastrofalnih pol leta ko so rasle štirice in petice. na najhujše noči se je zbujal tudi po 10x in tulil, sicer ne pol ure, pomagalo je ko je malo popil ... pa obvezno sirup proti bolečinam, sicer bi blo verjetno še huje. tako da ... saj boš kmalu videla sama.
|
|
|
|
RE: polurni jok zaradi zobk? 29.9.2008 10:05:48
|
|
|
|
pingi
|
Evo, pri nas je bilo zadnje dve noči skoraj identično. Najprej je skoraj pol ure jokal preden je zaspal, pa ponavadi nimamo težav s spanjem. Potem smo pa imeli celo noč budnice na pol ure Sem mu vmes dvakrat namazala dlesni z Dentinoxom, pa ne vem, če je kaj dosti pomagalo Sem se tudi jaz spraševala, če ga slučajno kaj drugega boli... No, zobki so definitivno ena možnost (ker pri nas so se glihkar prebile zgornje dvojke) Bomo videli kaj bo danes. Upamo na boljše, a ne?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?