|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   9 t
15.3.2005 6:53:56   
Udb
Dan!

Kako ste kaj? Ste se naspale? Jaz sem šla malo kasneje spat kot ponavadi (beri - ob 22-ih) in sem danes ful zaspana!! :)-:)-:)-

Danes sem dopolnila 9 t :nosecka:!!!!!!!! Teoretično! Jutri bomo pa zmerili še praktično!! Joj, kako se bo današnji dan vlekel!!

Imam pa hude probleme z zaprtjem - kakšen recept poleg donata, lanenega semena in suhih sliv?????????? Ker me bo razneslo, pa še skoz me nekaj zbada po trebuhu in me je vsakič strah, če ni to slučajno kaj z otročkom!!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   9 t
15.3.2005 6:58:16   
anajmad
Čestitam:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:za tvojih 9.t.
Za zaprtje probi zjutraj spit probiotični jogurt,men je pomagal.
en lp:morje:D.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   9 t
15.3.2005 7:00:32   
Skye
Jutro!

tud od mene čestitke za dopolnjenih 9t;)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

glede zaprtosti pa sledeče;)

Zaprtje zdravijo lahka, z vlakninami bogata hrana (sadje, zelenjava), gibanje na prostem, topel jutranji napitek; lahko tudi skodelica kave, vendar ne na prazen želodec.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   9 t
15.3.2005 7:01:47   
simi73
Jutro...
Udb nč se sekirat, jutri boš vse izvedela...mogoče si pa :nosecka: že več kot 9t;) Danes ti bo dan hitro minil, jutri pa potem poročaš z UZ. Držim :miska: za jutri!

en preverjen recept proti zaprtju...nabavi si himalajsko sol, narediš raztopino iz nje in potem piješ vsako jutro eno žličko te raztopine v 2 dcl vode. Pit moraš na tešče! Od začetka je bolj tak tak okus, pa se privadiš:)-
upam, da sem ti kaj pomagala...:)

...in ne preveč mislit, da kaj narobe z :duda:!

lp, simi73:rozica:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   9 t
15.3.2005 7:14:41   
Udb
Hvala, punce, za čestitke!! ;) ;) ;)

UZ imam šele ob 18-ih!!!!!!! Tako da poročam jutri zvečer!

Simi, več sigurno nisem noseča. :)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   9 t
15.3.2005 7:17:51   
Skye
ih udb sem že radovedna....pa glej da poročaš;)

držim :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

za jutri:)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   9 t
15.3.2005 7:21:45   
Udb
Hvala Skye!! ;) Tudi jaz sem že čisto nestrpna in pa malo zaskrbljena!

No, saj bo!!

Kako si pa ti??

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   9 t
15.3.2005 7:25:21   
Skye
Udb skrbi vrži v koš.....in potegni izpod postelje veselje in optimizem;), saj boš jutri prvič videla svojo pikico:bravo::bravo::bravo:

Pa še leto starejša boš:)-:)-:)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   9 t
15.3.2005 8:01:38   
pupika
Udb, tudijaz držim :miska::miska: zate in za tvojo lepo pikico.

tako kot je že rekla skye, vrži skrbi v koš, kajti jutri boš zagledala svojo najlepšo pikico ki raste pod tvojim srčkom. Pa ne pozabi reči svoji ginekologinji za slikico.

Zate:rozica:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   9 t
15.3.2005 8:11:57   
Meggi
Se mi zdi da bova skupaj odštevale dneve. Jaz sem nestrpna ker mi je G rekla da mi šele v 11 t pripada pregled.

Vse lepo tebi in tvojemu:angel:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   9 t
15.3.2005 9:16:52   
TANTRA
Oj, udb,
če sebe pogledam je vsak teden večji trebuh, pa tudi zaprtje mi dela probleme. Komaj čakam na četrtkov ultrazvok, sem pa v 7 tednu.
Jaz sem danes zjutraj pila donat pa nič..:((:zmeden:
Imam pa boleče prsi in se precej slabo počutim - utrujeno. Jemljem pa folacin tbl...
Ni mi pa slabo, nič še ne bruham....:love:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   9 t
15.3.2005 10:29:56   
tinkamiška
:bravo::bravo::bravo: za Udb in Tantro! Joj,joj kok fajn, bomo čakale tuki, da povesta kako je blo! Najprej Udb, pol pa še Tantra v četrtek:bravo::bravo::bravo:

:rozica::rozica::rozica:

Tinka

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   9 t
15.3.2005 11:25:26   
TANTRA
Ja, jaz moram še v službi povedati, ker imam občutek, da mi po 2 rizičnih nosečnostih tudi tokrat sledi bolniška...Imam pa tako delo, da bo prava norišnica in nimam nadomestila (fizičnega) tako, da bo cela godlja...Joj, kolk bodo še trpeli moji živci....

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   9 t
15.3.2005 12:49:09   
mujcek
proti zaprtju nekaterim pomaga kivi; torej hitro par sadežev popapcat pa mogoče bo.:) Drugače pa se v lekarni kupi čaj za te težave, vendar se prej pozanimaj kako je s temi čaji med nosečnostjo:)

držim :miska::miska: za odprtost :)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   9 t
15.3.2005 13:00:50   
Skye
meni pa proti zaprtju najbolj pomagajo banane...največji absurd pa je ta, da je za njih značilni da zapirajo....no mene ne...ravno nasprotno:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   9 t
15.3.2005 13:02:31   
TANTRA
Oj, sem res slišala za kivijev sok, da deluje zelo hitro. Imajo ga v City parku lokal Rustika, nasproti trgovine Hunamic...Potem pa hitro na WC....
Jaz z odvajali ne upam nič, mislim, da ni dobro za :duda:... Bom poskusila najprej kivi, pa jogurt... ali kefir..

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   9 t
15.3.2005 14:05:40   
Anitka
UDB danes četitke za 9t, jutri pa za RD!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   9 t
15.3.2005 14:16:07   
t_t_y
Proti zaprtju pomaga tudi ananas - svež, ne iz konzerve.
Jaz si zvečer pripravim mešano sadje za večerjo (ananas, kivi, banana, jabolko...),
pa do 35. tedna še nisem imela problemov.
Na odvajanje vode pa opažam da zelo fajn deluje melona.
Poskusite.....pa še vitaminčkov vam ne bo manjkalo.

lp

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   9 t
15.3.2005 14:29:45   
NENAJANI
Ej udb, a pol boš na svoj rojstni dan prvič videla svojo pikico???????:zmeden2:
Kok lepo darilo!!!!!!!!!9nebesa Sej maš jutri RD, ane??? Al pa sem zamuštrala!:zmeden:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   9 t
15.3.2005 14:38:07   
Anitka
Po mojih podatkih naj bi UDB imela jutri RD.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   9 t
15.3.2005 14:44:46   
NENAJANI
No pol sem imela pa prav!!!!!:bravo: jaz!!!!:)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   9 t
15.3.2005 14:48:30   
Mijavček
Udb!

najprej :bravo::bravo: in srečno tebi in :duda:.

Za zaprtje: ne vem, mogoče bo pomagalo... Jaz sem enkrat po pomoti dala šumečo vitaminsko tabletko v radensko, no pa sem si misila, pa kaj, saj je skor isto kot voda... no pa ni blo... sem mela pol cel koncert na WC-ju :)-:)-:)-:)-:)-

Mijavček:muca:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   9 t
15.3.2005 16:56:54   
kathy
Pozdravljene!

Jaz sem imela nekaj časa nazaj probleme z zaprtjem in to kar naenkrat (prej nikoli), potem pa več kot teden dni nič. Sem probala marsikaj laneno seme, otrobi, čajčki, neki sirup, ki sem ga dobila pri zdravniku - jaz pa sem zamanj čakala. Nato pa mi mama privleče en domači recept od prijateljice. Zjutraj na tešče spij mešanico cca. dva deci jabolčnega kisa in (najboljše akacijevega) medu - dve žlici. slabo za umret:(( ampak meni je po tolikem čacu edino pomagalo!

Udb - koliko pa boš stara jutri? sva rojeni na isti dan

LP

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   9 t
15.3.2005 20:21:34   
miska2004
Udb, držim pesti, da boš pikico lahko videla v vsej svoji veličini jutri!
Tantra, tebi pa isto za v četrtek!

Srečki, uživajta:rozica:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?