|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako....
25.9.2008 15:38:19   
jabi babi
...čutite premikanje otroka vse ve ki ste v 30 tednu in več???ali je kaj drugače kot v prejšnjih tednih????men se zdi da ga čutim manjkrat,ampak takrat bolj močnouser posted image .lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako....
25.9.2008 15:46:14   
Anonimen
Jz sem prav tako v 30. tednu in se mi že par dni dozdeva, da jo drugače čutim in sicer manjkrat, a takrat bolj intenzivno ... tako nekako, kot si ti napisala.

(odgovor članu jabi babi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.9.2008 15:59:51   
glen
Otrok nima več toliko prostora, zato se manjkrat premakne, zato pa takrat ko se, se toliko bolj sunkovito.
srečno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.9.2008 16:00:08   
pokica_
nimam še izkušenj s tem, vendar me  upam, da to še čaka,...sem user posted image , ampak koliko sledim tem stvarem, sem brala v pušenjakovem forumu, da je premikanje otročka malo manj aktivno proti koncu nosečnosti, to pa zaradi tega, ker nima tudi več toliko mesta v maternici, da bi se obračal tako kot prej. user posted image  
Bo še katera dala kako dodatno mnenje o tem...user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.9.2008 16:18:01   
poli*
moj user posted image  je tko aktiven (35. t) in brce so zelooo močne! je pa odvisno od vsake posameznice (tudi to, kje leži posteljica), pa od otročka tut.... eni so bolj nežni, drugi pa bl divjački user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.9.2008 16:19:35   
julika
jaz sem v 30.tednu in se mi zdi ful drugače kot prej.pa dost manj se premika.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.9.2008 16:59:09   
klavdiy4
čaw..

Meni je g.rekla, da se nekaterim začne to dogajati prej, nekaterim pa poznej..odvisno od velikosti user posted image ...saj ,ko je user posted image  že tako velik, da ne more početi 
''raznih akrobacij'' v trebuhu, takrat user posted image  čuti le še njegove pritiske ritke, nogic, rokic itd.ob trebuh.. Je pa pomembno , da ko se to začne dogajati šteješ ti.brce.. Na dan jih moraš našteti vsaj deset! Vendar brez panike, saj user posted image  še ne ve kdaj je noč in kdaj dan, tako da lahko podnevi tudi veliko prespi in ga takrat ne čutite...

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.9.2008 21:07:49   
Katjusa
torej more bit 10 brcik na 24 ur? men to že v prvi nosečnosti ni blo jasno.... proti koncu nosečnosti res manj čutiš tak da je kr težko štet....

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.9.2008 9:09:04   
jasminčika
ja pr men je tud podobno kot pri ostalih. sm v 36.tednu pa tud ne čutim več tistih intenzivnih brc. bolj pritiske na vse strani. včasih čist pod rebra, včasih pa na mehur, tk da morm it hitr lulat, če ne...user posted image drgač so pa to taki fajn občutki, da si kr ne znam predstavlat kak bo pol, ko ga ne bo več not. se bom verjetn počutla mal prazno. je pa kr zelo aktiven ta moj otročičekuser posted image .

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?