|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vozniško za tujce
25.9.2008 13:20:11   
anabanana
Ciao punce,

ali morda katera ve kaj potrebuje državljan BiH, da pridobi slovensko vozniško dovoljenje? In kakšni so stroški. Bosansko vozniško ima.

Hvala

krepat ma ne molat
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vozniško za tujce
25.9.2008 13:28:02   
debeluška
Njegovo vozniško dovoljenje mu velja eno leto potem pa je potrebno delati ponovno.

lp

Rada se pogovarjam....

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.9.2008 13:35:11   
anabanana
To vem. To leto je poteklo in vem, da mora pridobiti novo. Zanima me če kdo ve kako to poteka?

Imava namreč eno tono podatkov ... in vsak trdi nekaj po svoje ...

krepat ma ne molat

(odgovor članu debeluška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.9.2008 14:01:24   
Pepita
Na Upravni enoti dobi potrdilo s katerim gre nato v Avtošolo, ponavadi morajo odvozit nekaj ur in izpitno vožnjo. Nato s potrdilom o opravljenem izpitu dobi slovenski izpit. izpit iz druge države pa mu preneha veljat.

Neposredna povezava do sporočila: 4
25.9.2008 18:12:10   
lotoska
A mednarodno VD ne obstaja več?

(odgovor članu Pepita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.9.2008 20:19:50   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: anabanana

To vem. To leto je poteklo in vem, da mora pridobiti novo. Zanima me če kdo ve kako to poteka?

Imava namreč eno tono podatkov ... in vsak trdi nekaj po svoje ...

http://www.avtosole.com/vozniki/index.php?nStran=vsebina&id=109#5

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

Neposredna povezava do sporočila: 6
25.9.2008 22:28:46   
ELMA
Jaz sem zamudila enoletni rok za zamenjavo Bosanskega vozniškega dovoljenja  , sicer sem državljanka R SLO , vozniško sem naredila leta 1996 in do lanskega leta sem se z njo vozila , user posted image imela sem pa srečo da me policija ni marala user posted image . In lansko leto sem naredila  spet vozniški ispit , šla sem na občino , dali so mi potrdil , da lahko grem na AMD in se prijavim pod tem in tem členu.....
Naredila sem zdravniški pregled in 5 ur vožnje , pa seveda glavni ispit pred komisijo ....user posted image
Sami ti odločijo koliko ur moraš vozit user posted image , odvisno od sposobnostiuser posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.9.2008 22:41:03   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: lotoska

A mednarodno VD ne obstaja več?

Mednarodno ti velja samo eno leto, in če si tukaj več kot eno leto al pa če nammeravaš ostati dlje user posted image pol je mednarodno dovoljenje , ne veljavno . Moraš naredit ispit in ko dobiš novo vozniško dovoljenje , ti tvoje vrnejo v občino kje si ga naredil user posted image , če se pa odločiš da greš nazaj v BiH , dol ti dajo tvojega in Slovenskega vrnejo nazaj ....Denarja pa žal ti nobeden ne vrneuser posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?