|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   termo posodice za hrano
25.9.2008 11:11:48   
rumenasoncnica
A morda katera ve, kje bi lahko nabavila manjše termo posodice za hrano - take, da bi lahko shranila vnaprej kuhan obrok za našega 11-mesečnika in ga vzela s samo, ko gremo kam naokoli? Doslej sem uporabljala Avnetove posodice, ampak se hrama v njih hitro ohladi.

Hvalauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: termo posodice za hrano
25.9.2008 11:17:28   
TRIŠ
Danes je prišla reklama od špara in notri so tri različne dimenzijeuser posted image

(odgovor članu rumenasoncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.9.2008 11:22:55   
hokejistka
Jaz sem kupila pa Aventovo termo torbo (imaš v modri, rdeči in črni barvi). Ker imamo tudi mi Aventove posodice, flaške, dude ipd. vse lepo noter paše. Drži pa toploto/hlad nekje 4 ure.

Lp

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.9.2008 11:35:25   
rumenasoncnica
Hokejistka, a posodice ziher pašejo noter? Jaz sem tudi to gledala, pa me je prodajlka v BC prepričevala, da je termo torba premajhna....mi jo lahko opišeše - je to tista okrogla torbica ali kaj večjega?

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.9.2008 11:38:51   
hokejistka
Jaz imam v mislih takšnole:

http://soncek.si/si/philips-avent-7603-termalna-torbica-rdeca-i2503.shtml

Nam se dobro obnese.user posted image
lp

(odgovor članu rumenasoncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.9.2008 14:39:16   
tintin
Ja, spar ima fajne posode termo. Jaz sem uporabljala termos (iz inoxa) lonček za kavo in je bilo tudi super.

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.10.2008 22:40:47   
Zofy
Jaz dam aventov lonček v Mam-ovo termo posodo. Gre komaj komaj not, tako, da me prav zanima kaj je to kar imajo v Sparu. A lahko katera opiše, da bom vedla kaj kupovat? Zdaj, ko no zima, ne bo za dajat niti malice zunaj, ker se bo hrana čisto ohladila na temperaturo okolja user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.