Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kam po prehodno jaknico? 14.3.2005 21:45:35
|
|
|
|
simonetta
|
Jaz sem jo za našega malčka kupila v H&M.Je ful lepa pa tudi cena ugodna. LP:sloncek:
|
|
|
|
Kam po prehodno jaknico? 14.3.2005 21:45:53
|
|
|
|
tinica
|
V H&M imajo že zelo lepe jaknice. Prejšni teden smo bili V Avstriji pa so imeli kar lepo izbiro še posebej za punčke. Lp
|
|
|
|
Kam po prehodno jaknico? 14.3.2005 21:59:06
|
|
|
|
lin
|
Mi smo jo Lin kupili na razprodaji v Iani,ma je prov prehodna ker ni čist tanka kot vetrovka
|
|
|
|
Kam po prehodno jaknico? 14.3.2005 22:02:29
|
|
|
|
Anonimen
|
C&A ali H&M.
|
|
|
|
Kam po prehodno jaknico? 14.3.2005 23:25:57
|
|
|
|
frutka_
|
Jaz sem jo malemu kupila v Zari. Full lepa rdeča je pa še cenejša je bila kot v Hanessu in dvojna je. Spodaj je podložena z jopico, ki jo lahko odpneš in nosiš samostojno. Stala je 4tisoč5sto.
|
|
|
|
Kam po prehodno jaknico? 14.3.2005 23:46:44
|
|
|
|
polona2
|
Jaz sem jo zadnjič za Hano kupila v Toysrusu, je pa še pretanka za sedaj, v H&M-u, v Beljaku pa imajo luštne prehodne jaknice po 20 Eurov, lahko greš pogledat še v Emporium, tam imaš kar nekaj trgovin z otroškimi oblačili, lp!
|
|
|
|
Kam po prehodno jaknico? 15.3.2005 7:18:59
|
|
|
|
dory
|
Jest grem v Celovec..sicer sem ze lani kupla eno ful cute mal vecjo tko da pomoje za kak mesec zdej bo se,drgac pa zihr letim gor..vsaj vem,kaj me caka :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?