Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vitamin c in napenjanje 25.9.2008 7:40:11
|
|
|
|
simona2
|
Mene pa zanima ali ima katera izkušnje, da bi po tabletkah vitamina C, ki gazaužije mamica (konkretno plivit C) napenjalo? Jaz sem namreč včeraj vzela eno to tabletko, ker mi je to priporočala v lekarni in je rekla, da ni problema, če dojiš. Tamalo pa je skoraj raztrgalo zvečer, tako je vpila da groza. Ni hotela več prijet dojke in prdala in se napenjala, Ne vem kaj bi bilo lahko drugega saj nisem nič kaj takega pojedla ali spila, kar ne bi tudi običajno, pa teh tržav ni bilo. Zaslediča sem pred časom,da so bili bogi če ste pile šumeče tablete vitamina C?!
|
|
RE: Vitamin c in napenjanje 25.9.2008 7:58:23
|
|
|
|
pikapoka315
|
Meni je prejšnji teden patronažna rekla, da se moram izogibat vitaminu C ravno zaradi napenjanja malčkov. Tko da je rekla, da nič svežega sadja in zelenjave, ki vsebuje veliko vitamina C. Pa pravi, da naj se tudi izogibam pomarančnemu soku..... Tko da, jaz se tega držim. Sam ne vem če kaj pomaga, ker naš malček še kar nemirno spi.. ga tudi malo napenja..in ima rahle krče... Jaz pa fuuuuul pogrešam sveže sadje in svežo solato....
|
|
|
|
RE: Vitamin c in napenjanje 25.9.2008 9:11:12
|
|
|
|
gajči
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka315 Tko da je rekla, da nič svežega sadja in zelenjave, ki vsebuje veliko vitamina C. Jaz pa fuuuuul pogrešam sveže sadje in svežo solato.... Pa kaj je s temi patronažnimi Ti si kar privošči sveže sadje in zelenjavo, to bo koristilo tebi in otročku. Kar se pa Plivita C tiče, je pa to sintetičen C vit., ki pa res lahko napenja dojenčke, tako da jaz Plivita C še nisem vzela od kar dojim, sem pa vzela že šumečo tableto s C vit., pa ni bilo nič narobe.
< Sporočilo je popravil gajči -- 25.9.2008 9:13:06 >
|
|
|
|
RE: Vitamin c in napenjanje 25.9.2008 14:48:49
|
|
|
|
Simonček
|
Jaz prav tako ne upam nobenega svežega sadja ali zelenjave. Sem samo enkrat poskusila olupljeno jabolko pa je bilo joooj. Edino kar jem je svež paradižnik :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?