|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Stenska obloga ob postelji
23.9.2008 13:45:01   
Bauka
Pozdravljene,

sina (3 leta) sva prestavila iz "ta male"posteljice v veliko posteljo. Sedaj ga pa full velikokrat slišim, ko z glavo udari v steno, ko se obrne okrog, včasih tudi zajoka. Zanima me, če katera ve, če obstaja kakšna pena ali kaj podobnega, da bi jo nalepila na steno, da bi bilo bolj mehko. In kje naj jo kupim. Sem študirala, da bi dala za posteljo kar tisto peno, ki je za na plažo, ampak bi grdo zgledalo.

Hvala za vaše odgovore in lp,
Bauka

_____________________________

Sonček lepše sije od 12.11.2005, ko je moj sinek prijokal na svet. 23.12.2007 se mu je pridružila se sestrica, tako, da so dnevi sedaj še svetlejši.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Stenska obloga ob postelji
23.9.2008 14:04:24   
Lenny
Kupi vezano ploščo debeline 0,5 al 0,7 cm, obleci jo v peno in eno luštno blago z motivom, ki bo malemu škratku všeč. Vse skupaj pritrdiš in postaviš med zid in posteljo. Mehko je, z vzorcem po želji, pa še toplo.

(odgovor članu Bauka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Stenska obloga ob postelji
23.9.2008 14:39:58   
glen
Mi smo ta problem rešili da smo tisto spušvo oz. obrobo ki jo je imela v tamali postli pritrdili na steno,kr z žebljom.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Stenska obloga ob postelji
23.9.2008 15:13:28   
tabi
pri nas je oči namontiral palico ala krnisa(palica je 2cm od stene)in jst sem kupla 4 kom blazine za na stol(40x40)in navezala in je super.user posted image tako imamo že leto pa je super,čeprav sem mislila da bo mali kar naprej dol vlekeluser posted image

_____________________________

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati otrokov talent?
photo
V prostem času moramo otroku zagotoviti varno in spodbudno okolje, v katerem bo razvijal svoj kognitivno-čustveni svet i...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?