|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nekaj toplega za na noge - za ven
23.9.2008 11:56:27   
maša2008
Naši 7-mesečnici bi rada za ven kupila "copate" oz. nekaj toplega za na nogice. Ne čevlje, ne prave copate, ampak nekaj toplejšega od nogavic, in seveda z mehkim podplatom.
Enkrat sem videla nekega malčka, ki je imel usnjene in znotraj podložene s krznom kot neke copate oz. do gležnjev.
Mogoče katera pozna kaj podobnega?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nekaj toplega za na noge - za ven
23.9.2008 11:59:27   
špelin@
Kaj pa take posebne nogavice z mehkim usnjenim podplatom? Prodajajo jih v H&M, videla sem jih tudi na Rudniku (LJ) v Mercatorjevem Hipermarketu,... Za moje pojme so fajn zadeva, naša mala pika jih zelo rada nosi.

Aja, sem spregledala,da rabiš za ven! Potem pa krzneni copatki od Alenke.

BOUTIQUE ALENKA, DARILNI IZDELKI, KRZNENI COPATI Gabrovšek Alenka s.p.

Palmejeva ulica 14,1000 Ljubljana, (01) 568 10 99

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 23.9.2008 12:01:06 >

(odgovor članu maša2008)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.9.2008 12:05:45   
maša2008
Hvala.
Bom šla pa tudi v H&M pogledat za tiste, ki si napisala.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.9.2008 12:13:27   
laruska
Jaz sem kupila v pikapolonici takšne, kot praviš ti. Usnjeni zunaj (tudi podplat) in muckasti noter. Firma je bla pa playshoes.  Bli pa so do gležnjev. Nogice je mela vedno lepo tople, bli so mehki, pa cena je bla zlo nizka. Priporočam.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.9.2008 12:31:41   
Calena
Ojla,

Tudi mi imamo kar tople krznene copatke podložene z ovčjo volno od Alenke.

Drugače pa imajo veliko izbiro copatk in prvih škorenjčkov tudi tukaj:
http://www.zverinica.si/index.php/trgovina/kategorija/2

Lp,
Calena

(odgovor članu laruska)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.9.2008 13:57:10   
Ekaz
Tistim iz H&M se reče mokasini. Vsaj tako na njih piše. So kot štunfek, vendar z usnjenim podplatom. Ne sname jih iz nogic in zelo dobro grejejo. Bogovski. Mi smo jih imeli lani in letos jih bomo tudi kupili.

(odgovor članu maša2008)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.9.2008 22:14:44   
Zofy
V Nami imajo take, ki so od zunaj kot bunda, notri pa je ovčka. Imajo roza, rjave in modre. Cena pa je 14€. So torej brez kakšnega podplata (gumijastega ali usnjenega) in so ful praktično narejeni, se dajo lepo zapeti, pa še visoki so kot škorenjci. Jaz si bom kar te omisila, ker moja mala ima 6m in še ne hodi, torej ne rabi nič več kot to, da so topli. 

(odgovor članu Ekaz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.9.2008 22:41:06   
barika
a si mislala tole??http://www.minisvet.si/snugs-rjavi-zaponko-p-1031.php

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?