|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kihanje in krči
23.9.2008 9:24:15   
Anonimen
no ne morem verjet kaj se mi je ponoči zgodilo.malce sem prehlajena pa sem kihnola in me je nekje v trebuhu neki krč zagrabo.kot bi me kdo z nožem zbadao.bolelo je.ne vem zakaj..a je imela katera podoben problem v nosečnosti?noseča sem 13 tednov.prestrašila sem se.in še sedaj me trebuh malo boliuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kihanje in krči
23.9.2008 11:27:37   
onur
Jaz že celo nosečnost kiham - alergija na pršice. Ko kiham se rajši skupaj zvijem in primem za trebuh, da me kaj ne zaboli, kot pa da bi bila iztegnjena. Sedaj 31t in 5d.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.9.2008 12:47:31   
macka27
pozdravljena,

NO tudi jaz, ko kihnem se rajši skupaj zvijem in me nič ne zabooli, ker ko sem prvič kihnila.....in sem ležala na hrbtu , me je tako zabolelo spodaj , da se mislila da me bo kr konc vzelo, no sedaj se pa skričim je vse ok. Kar probej deluje! user posted image

Nushy

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.9.2008 13:44:39   
TINKA05
Kot pravijo punce. Ko kihaš alil kašljaš se zvij oz. se primi za trebuh. Sama sem full prehlajena že 3 tedne in kašljam v eno - noseča 32t. Če se ne primem oz. ne zvijem skupaj me vse boli, sploh pa trebuh spodaj, kot bi me neki špikalo z nožem. Sem bila pri zdravnici,  pa je rekla da me boli ravno zaradi napenjanja ko kašljam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?