|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Septemberke
14.3.2005 10:42:03   
Čiračara
Lep pozdrav vsem septemberkam in vsem ostalim:bravo:

Danes sem imela pregled in sem se v mesecu in pol zredila za 2kg...kako pa kaj vaša teža?
Tudi sonček je že tu in kmalu bom morala nabavit kaj spomladanskega za oblečt, saj so mi hlače že bolj tesne:zmeden:...ste si že kupile kaj nosečniških oblačil?

Vsem želim en lep sončen dan:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Septemberke
14.3.2005 10:48:24   
saba
pozdrav še od mene

jaz tudi komaj čakam pregled v petek, da spet vidim sončka in tokrat gre možek z mano, videl ga bo prvič in komaj čakava. Upam samo da bo vse o.k. ker imamo trojni presejalni test.

nosečniške hlače nosim jaz že 1 mesec, ker mi moj buhi tako lepo ven štrli.

Včerja sem tudi tako lepe oblekice za nosečnice dobila od moje tete iz amerike...joj komi čakam bolj tople dni, da se jih oblečem....sam vse mi je kupila roza........mogoče bo pa punčka:)-:)-:)-:)-

kako pa vam kaj prijatelji in sorodniki napovedujejo spol. Meni so še vsi ko so vidli buhija rekli da bomo imeli :roza:

bomo vidli, mogoče pa uganko rešimo že v petek, če se bo bombonček lepo kazal na UZ.

lp
saba

aja jaz še vedno +2kg

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Septemberke
14.3.2005 13:00:16   
Pia67
Živjo!

Zaenkrat vse OK. Aprila me čaka amniocenteza. Potem pa v istem tednu še 2. ginekološki pregled. Zredila sem se za slab kilogram (skupaj 2 kg, sem skoraj v 15. tednu). Trebuha skorajda nimam, še vedno nosim stara oblačila, vendar me popoldan majčken tiščijo v pasu. Vsak me začudeno gleda, ko mu omenim, da pričakujem.
Ta vikend sem se imela zelo lepo v hribih. Pršič me je zvabil na po moje zadnjo turno smuko in kar milo se mi je včeaj storilo, ko sem odhajala v dolino. Za kako slabo leto bo temu konec. No, bomo videli kako se bodo sukale zadeve. Šla sem tudi na nosečniško telovadbo, samo mi je zaenkrat premalo in bom še sama mal migala po pameti seveda.
In komaj čakam prve sklede regrata...
Uživajte sončne dni,

Pia

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Septemberke
14.3.2005 13:35:43   
TVN
Še jaz - PDP 19.09., vendar sem bila v petek na NS in je dr. Pušenjak rekel, da je baby 6 dni starejši. Mi pa ni prestavil datuma poroda. Sedaj sploh ne vem, kako bi štela. Uradno naj bi bila konec 13. tedna, po rezultatih NS pa 13 6/7! Hm! Kakor koli že, sem vesela, da je bil rezultat kljub mojim 35. letom zelo spodbuden (1:23000), NS 1.7. Vse se je lepo videlo, le za spol bo še treba počakati.
Sicer se še kar naprej počutim zelo dobro, prav nič slabosti. Malo me muči le zaprtost. Buško se že malo vidi, čeprav je šel gor le 1kg. Obleke uporabljam še stare, ampak ne bo več dolgo, ker me že malo tišči okoli trebuščka, sploh popoldan in proti večeru. Uživajte v sončku!

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Septemberke
14.3.2005 14:25:49   
ninocka
od pozitivno opravljenega testa :bravo: pa do zdaj (14 teden) sem se zredila cca. 1 kg.
Še zmeri so mi prav moje hlače, nč ne tišči, bušija tud ni skor nč.

Se vsakič zasekiram, ko preberem, da ene rabte že v 11 tednu nos. obleke :(( :(( ...sam da mi ne bo naenkrat buši explodiru... :)

LP, :rozica:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Septemberke
14.3.2005 15:14:11   
kathy
Pozdravljene septemberske :nosecka:

Moji kg so enkrat tko drugič tako. Jaz sploh nimam stalne kilaže, da bi lahko rekla imam točno 60kg. Tako, da nekaj sem se zredila oziroma imam občutek, da me je v zadnjem tednu nekam razpihnilo ogrog trebuha :(
PDP je 5.9., naslednji pregled me čaka 23.3. in na žalost spet tehtanje:(( Dobro da imam pregled pred veliko nočjo, da bomo lahko kaj pojedli.
No se bomo kaj več trenirali, sedaj ko prihajajo bolj topli dnevi.
LP

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Septemberke
14.3.2005 19:23:45   
Lenči
Lep pozdravček po dolgem času tudi z moje strani!

Moja zgodba je pa drugačna od večine vaših - pri meni pa kilce namesto gor gredo samo dol :(( Tako sem sedaj na -6 do -7 kg. Pa kaj čmo - tudi prvič je bilo tako.

Nosečniške hlače mi zvečer sicer prav pridejo, ker se trebušček napihne.

Drugače pa je spošno počutje - poleg slabosti imam še vročino s kašljem in samo pesti lahko držim da ne zboli tudi moja deklica.

Lep preostanek dneva, Lenči

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?