Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaj pa plavanje malčkov 14.3.2005 10:40:56
|
|
|
|
HuAnita
|
Haj, za enoletne malčke ne vem, je pa moj :love: športni pedagog, pa imajo v okviru društva tečaje za malčke v vrtcih, ki so stari 3 leta in več... Nič nisem pomagala, ne?
|
|
|
|
Kaj pa plavanje malčkov 14.3.2005 10:41:03
|
|
|
|
Vera*
|
Joj Špela,hvala za vprašanje.sem že jaz to mislila vprašati.:bravo::bravo:Roki bo letos star 4 leta in bi ga tudi vpisala.:bravo::bravo:
|
|
|
|
Kaj pa plavanje malčkov 14.3.2005 11:23:26
|
|
|
|
LUMPEK
|
Pozdravljena Špela! Na Fontani v Mariboru imajo plavanje malčkov (od enega leta naprej), to vem,za druge kraje po Sloveniji pa je najboljše, da se pozanimaš na Plavalni zvezi Slovenije.
|
|
|
|
Kaj pa plavanje malčkov 14.3.2005 12:04:32
|
|
|
|
Simonika
|
Oj, seveda obstaja plavanje za malcke:bravo:. Moj mali je star 14 mesecev in hodiva na plavanje na Fakulteto za sport v ljubljani. In moj malcek uziva:sloncek: 100 na uro - bolj kot v prejsnji skupini za dojencke. Lp, S.
|
|
|
|
Kaj pa plavanje malčkov 14.3.2005 19:34:10
|
|
|
|
Anonimen
|
ja seveda je! ček it out lp, lara
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?