|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako naprej?
22.9.2008 12:26:17   
SANDOLINA
pozdravljene,

Imam eno veliko prošnjo in prosim za kakšen nasvet. In sicer , v petek sem bila naročena v leonišču pri dr. Požlep ker sem imela operacijo endometrioma in sem šla na pregled, vendar od pregleda ni bilo nič, samo neka papirologija in polno stvari mi je povedala da si na koncu res nisem več nič zapomnila. Dala mi je samo napotnico za laboratorij za odvzem krvi da mi pregledajo hormone in klomifen, pa fanta moram naročit na spermiogram (in naročen je pri Dr.Možina-pa ne vem ali rabi napotnico ali mi jo bo dala kar ginekologinja?)  In zdaj ne vem kako naprej? Ali moram čakat do januarja al kako, ker kri sem dala in me je poslala domov. Sicer sem tudi že jaz naročena januarja, če se ne bo seveda nič kaj prej prijelo.

hvala za kakršenkoli odgovor.....................

lep dan,  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako naprej?
22.9.2008 12:41:04   
boob
Zdravo, jaz sem tudi pri dr. Požlepovi. Fant mora imeti napotnico, dobi jo pri svojem osebnem zdravniku lahko mu jo pa napiše tvoja G (nekateri jo dajo drgi ne, tako da najbolš da gre k svojemu zdravniku), pol pa pokličeš v leonišče naročanje in ga naročiš in to je to. Januarja ko si naročena pri Požlepovi, vama bo pa ona povedala kako je z fanto, če je spermiogram ok al ga bo moral ponovit in it na preglek k andrologu. . moj je moral it 2x na spermiogram. . .

(odgovor članu SANDOLINA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.9.2008 13:20:35   
SANDOLINA
Boob,

najlepša hvala za odgovor,

lpuser posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.9.2008 13:33:01   
boob
Ni zakaj. . pa dobro zrihtajt. .

Neposredna povezava do sporočila: 4
22.9.2008 14:09:44   
žogica13
Jaz sem tudi bila v petek pri Požlepovi. Sicer za novo napotnico za 2. postopek IVF. Doktrca je super. Mora pa fant dobiti napotnico od svojega zdravnika. In če ne bo rezultat v redu, bo moral test še enkrat delat... in to bo spet novih tri mesece čakanja na rezultate, potem mu bodo še kri pregledal....tako, da, ti želim, da zanosiš po naravni poti.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.9.2008 14:33:24   
SANDOLINA
Žogica13, hvala,

pa veliko sreče pri 2. postopku :)

lp,

(odgovor članu žogica13)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.9.2008 14:34:49   
SANDOLINA
še nekajuser posted image ,

ali gre lahko fant samoplačniško opravit spermiogram v leonišče ? morda katera ve kakšna je čakalna doba in koliko stane ?

hvala...

Neposredna povezava do sporočila: 7
24.9.2008 12:48:34   
žogica13
Ja pri nama je bilo tako, da je imel mož napotnico za pregled sperme. čakal je približno 2 tedna, šele nato ko je dal spermo, sva dobila podatek, da se je treba naročiti še na svetovanje. in bi bilo začakat 3 mesece, pa je rekel, da bi šel samoplačniško in je bil 1 mesec prej na vrsti. plačal je 40 €. ker rezultat ni bil ok, je moral še enkrat na kontrolo. ker se preko telefona ni bilo mogoče naročiti (skoz zasedeni telefoni ali pa so zvonili v prazno) sva morala kar na leonišče in se je naročil na ponovni odvzem in istočasno še na posvet..pa sta bila še 2 meseca naokoli. potem je še kri dal- je bilo naslednjih 14 dni čakanja in ker je bila kri ok (izvedel direktno preko telefona) nisva vedela kako in kaj naprej in sva kar direkt še isti dan šla k doktorju preko vrste..slučajno sva ga dobila na hodniku. drugače bi spet čakala 2-3 mesece. no ker je bilo s krvjo vse ok je Drobnič potegnil črto in napisal IVF.potem sem bila pa jaz na vrsti...predno je bil mož naročen pri Drobniču sem bila naročena za odstranitev pregrade. Dr. Požlepova me je operirala in sem potem kar k njej šla na kontrole. Ker so me pri naročanju sestre pomotoma naročile kot samoplačniško je Požlepova ukrepala in mi ni bilo treba čakati novih 3 mesecev...sem bila za 1. postopek kar hitro na vrsti..se pa pripravi..vsak pregled čakaš in čakaš...razen če ne ponoriš ali se zjokaš...in ne komplicirajo če je z žensko vse ok...si kmalu na 1. postopku.tako,da kar pogumno in nikar ne obupaj. meni je v prvo uspelo zanositi, samo je šlo žal naprej. upam, da bo zdaj uspelo. ko sem čakala na punkciji nas je bilo 10 žensk. ena bolj prestrašena kot druga. zanosile smo 3 ženske ki smo se najmanj obremenjevale..tako da..držim pesti, da se ti izteče čimprej tako kot si sama želiš.se opravičujem ker sem tako veliko napisala...

Neposredna povezava do sporočila: 8
24.9.2008 14:06:11   
SANDOLINA
žogica13, ful hvala za izčrpen odgovor, tudi tebi želim veliko uspeha in da bo vse tako kot je treba user posted image .

fanta sem že naročila k andrologu hkrati ko sem sebe naročila na ponovni pregled, ko bom končala z jemanjem klomifena, tako da imava oba pregled januarja, zdaj ga moram samo naročiti še na spermiogram in ga bom kar samoplačniško naročila, da bo čimprej na vrsti. samo zdaj ne vem, če rabi napotnico za androloga od svojega zdravnika ali mi jo bo dala moja ginekologinja? a na te IVF postopke se dolgo čaka?

lp,

(odgovor članu žogica13)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.9.2008 14:47:14   
žogica13
če ga prijaviš kot samoplačniško ne rabi napotnice...vsaj mislim tako, drugače pa je moj dobil napotnico pri svojemu osebnemu zdravniku, in naslednjo tudi, ker je vmes stara napotnica že potekla. moja tudi..tako, da za čakat je odvisno kaj vama ugotovijo. če je z njem vse ok, se zna zgoditi, da bodo pri tebi iskali vzroke in se zna zavleči...to vprašaj druge, pri nama je šlo hitro naprej, ker je mož neploden, sem pa morala dati kri 3-7 dan od 1dne user posted image . potem čakaš na izvid nekaj časa, potem spet k zdravnici, da pregleda izvid, nato gre vsa dokumentacija k komisiji. čakaš en mesec, odvisno od tega kdaj se da dokumente (ponavadi odločajo 1.x na mesec), ti moraš imeti največ 1 leto star PAP test, dobiš od komisije domov papirje, se prijaviš na kliniko, dobiš zaporedno številko, kličeš ko imaš 1 dan user posted image  in prideš po injekcije 22.dan. vmes data kri, no vsaj pri meni je bilo tako.jaz sem imela srečo, da sem me dali na samoplačniško ko sem imela posvet pri doktrci in sem čist ven padla, pa je zdravnica malo urgirala..tako da sem prišla prvič na vrsto že pred počitnicami.drugače pa berem tukaj na forumu, da nekatere kar dolgo čakajo...pogumno

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?