|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: noseča ali ne???
29.10.2008 16:12:41   
lila26
Ves kai bi tebi povedala brisackarca,nwm zakaj si na spletni strani ce se norcujes iz drugih!Ti je to u veselje?Me zanima koliko si stara da se takole obnasas,16?Se to ti ne bi pripisala.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 76
29.10.2008 16:15:55   
Anonimen
Norčujem?
Biologijo pač predvidevam da ste imeli v osnovni. S takimi vprašanji se same norčujete iz sebe. Jaz sem ti dala samo nasvet da si kaj preberi. Ker je res žalostno da ljudje ne vedo stvari ki se jih uči v sedmem razredu osnovne šole. Vprašanje v stilu ali bom lačna če ne bom jedla je zame pač .... mislm, ne vem no kaj naj človek odgovori na tako vprašanje. Razen da da pač nasvet da naj se človek malo izobrazi o delovanju človeškega telesa.

Če ne zaradi sebe.....zaradi načrtovanega otroka, da mu boste znale razložit stvari.

< Sporočilo je popravil brisačkarca -- 29.10.2008 16:16:56 >

(odgovor članu lila26)
  Neposredna povezava do sporočila: 77
29.10.2008 16:31:32   
lila26
Lej ni ti treba odgovoriti na vprasanje ce ti je smesno!pa poglej kako si odgovorila..prau mas glede biologije in vsega ampak jst ti govorim kako si ti odgovorila!user posted image si se..pa pripombe pa itd...hvala ne rabis se ves smejati na moj racun!!!!!!!!

(odgovor članu lila26)
Neposredna povezava do sporočila: 78
30.10.2008 9:15:24   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Punca definitivno ne more zanosit, če fant svoje sperme ne spusti vanjo.

Se opravičujem, sem pozabila na tisto predsemensko tekočino. Drugače pa lila, tudi jaz bi ti svetovala, da si kaj prebereš. Res je, da je forum za to, da si pomagamo, svetujemo, ampak o nekih stvareh je pa že treba kaj prebrat. In če bi za nosečnost bil potreben orgazem, potem jaz nikoli ne bi mogla zanosit.
Drugače pa mislim, da se da zanosit med menstruacijo.
Poskusi si izračunat plodne dneve (ovulacijo). Na tej spletni strani je ena dobra zadevica za računanje, s tem da je pogoj reden ciklus. In ne jokat, če ti ne uspe niti naslednji mesec. Po prenehanju KT se mora urediti ciklus, enim prej, drugim kasneje. Drugače pa malo preberi po forumu, kako dolgo se že nekatere punce trudijo. Več kot leto itd. No, jaz sem med tistimi srečnicami, ki mi je uspelo v četrtem poizkusu. Držim ti pesti.

< Sporočilo je popravil dreamhorse -- 30.10.2008 9:20:52 >

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 79
30.10.2008 11:10:53   
lila26
Hvala za nasvete,sj berem po spletih straneh in brskam knjige pa vseeno se kai vprasam,ker jst sem se resnicno mlada stara sem 19let..in se poizvedujem nekaj stvari.upam da mi bo uspelo u drugem poskusu ker u prvem mi ne.Sj pa je bolse tako da sem pocakala na naravno menstruacijo,saj pise da po prenehanju KT moras pocakati mesec dni.Sem si izracunala plodne dneve ze prej ampak nimam rednih ciklusov zato ne bom upostevala tega ampak sexsala vsak dan...pa bomo vidli kako bo.HVALA ZA VSE IN LP VSEM SKUPAJ

(odgovor članu lila26)
Neposredna povezava do sporočila: 80
30.10.2008 14:36:43   
SMELIKA
Pozdravljeni!

S fantom sva imela nezaščiten spolni odnos (namerno) en dan po menstruaciji. In me mal zanima kakšno je vaše mnenje, kakšne so možnosti, da bi zanosila? Stara sem 23 let on pa 30. Želiva si user posted image
Vem, da je največja možnost za zanositev v času ovulacije, vendar mislim, da ni nč narobe, če že prej poizkušavauser posted image

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 81
30.10.2008 14:57:18   
lila26
pozdravljena smelika!Ali je to vajin prvi poskus?mi2 s fantom sma sexsala preduser posted image 3krat in sem mislila da nama je uspela.Pa zal moram reci da me je user posted image presenetila.Rekla pa si da si pouser posted image ,sicer to niso plodni dnevi ampak jas mislim ce bosta vsak dan ali pa vsak drugi dan sexsala da vama bo uspelo!Ker midva s fantom si tudi zelimauser posted image in bova zacela danes ko se imamuser posted image delati na tem.LP

(odgovor članu lila26)
Neposredna povezava do sporočila: 82
30.10.2008 15:02:13   
65si72
vse je mogoče...

(odgovor članu lila26)
Neposredna povezava do sporočila: 83
30.10.2008 15:24:46   
SMELIKA
Ja to je najin prvi poizkus. Odločila sva se za user posted image  in bova takoj začela delati na tem. Nikol ne veš kdaj se, če se primeuser posted image  Sem mu že rekla, da bova mela vsak večer al pa drug večer ˝nalogo˝ za nardit in je bil takoj za touser posted image user posted image

(odgovor članu lila26)
Neposredna povezava do sporočila: 84
31.10.2008 8:15:11   
lila26
Super!Jst sem mu tud rekla,da bova zdaj vsak dan pa je biu za to!user posted image UPAJMA SKUPAJ DA NAMA BO USPELOuser posted image

(odgovor članu lila26)
Neposredna povezava do sporočila: 85
31.10.2008 9:24:34   
Anonimen
Mene pa zanima, če je IQ deden?
Upam, da ne.

(odgovor članu lila26)
  Neposredna povezava do sporočila: 86
31.10.2008 9:37:57   
Gwendolen
IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

Upam, da ne.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 87
31.10.2008 13:13:02   
SMELIKA
Upam, da niuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 88
31.10.2008 16:33:56   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

Upam, da ne.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 89
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.