|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   udarec v trebuh
21.9.2008 18:02:06   
Anonimen
Noseča sem 13t. Danes med igro mi je 2-letna hčerka priletela v komolcem v desno stran trebuščka. Močno me je zabolelo in bolečino še zdaj rahlo čutim.Mislite, da je lahko kaj narobe?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: udarec v trebuh
21.9.2008 18:55:56   
pokica_
Nič ni narobe, če greš na urgenco in razloži situacijo, naj ti naredijo UZ. Če že ne drugega, pa vsaj zaradi tega da boš pomirjena.user posted image  

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.9.2008 19:04:41   
bučibači
Pozdravljena, težko je reči, to je lahko le ugibanje,... Moje mnenje je, da glede na to, da nisi visoko noseča, in da ima pikica še ogromno prostora, ni srahu, saj je velika komaj cca. 7 cm. v kolikor te bo še bolelo, le pojdi do zdravnice, pri naslednjem pregledu pri G, pa nujno povej!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.9.2008 19:35:31   
Anonimen
meni je ko sem bila noseča kakih 9-10 tednov skočila psička na trebuh(kokeršpanjelka mogoče je imela okrog8kg) me je tudi panika zgrabila ampak hb ni bilo nič narobe. 

(odgovor članu bučibači)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
21.9.2008 19:51:07   
pomar*ANČA*
jaz sem imela pri 32 tednih prometno nesrečo, pa sem se šla pokazati, ker me je skrbelo, če je vse ok in so mi v porodnišnici rekli, da je otrok tako zaščiten, da me nima kaj skrbeti- bilo je vse ok.  če boš bolj pomirjena pojdi, drugače pa če je bilo pri meni vse ok... je tvoja piki-poka še bolj zaščitena kot najin lumpi. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.9.2008 13:02:51   
Anonimen
hej, ne boj se
...ko sem bila drugič noseča, sem non stop nosila taveliko naokrog, pa verjemi, da sem dostikrat kakšno pokasirala, sploh ponoči, če je kdaj spala pri meni.. Dva tedna pred porodom, pa sem padla po stopnicah in šla tako na urgenco, pa sorekli, da je tolk zaščiten otrok, da je vse ok...lahko pa greš na uz, da boš bolj mirna

(odgovor članu pomar*ANČA*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?