|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   POSTOPEK
13.3.2005 21:01:03   
mauri
Živjo punce!

Sem nova, res pa je da vas berem že kar nekaj časa! Z dragim že skoraj leto dni delava na :duda:, pa še vedno nič, zato sem se odločila da se oglasim pri G. Zanima me, kakšen je nadaljni postopek ko G. poveš da ne moreš zanosit. Kaj vse me čaka???

Hvala za odgovore!

Bodite v :rozica: :rozica: :rozica:
in držim pesti za vse VAS!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   POSTOPEK
13.3.2005 21:18:40   
Nyah*
Pozdravljena :rozica::rozica::rozica:,

ne morem ti veliko pomagat, ampak punce ti bodo vedele dosti povedat, pri vsaki je drugace.

Midva delava na :duda: sele 6 mesecev, ceprav se nama zdi ze cela vecnost!

Da bi ti cimprej uspelo,:miska::miska::miska:,

Nyah.:metulj:

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   POSTOPEK
13.3.2005 21:34:06   
mauri
Poznam občutek cele večnosti...
Ampak slej ko prej, ni:hudicek:, nam bo uspelo!

Tudi tebi želim da bi se čimprej pokazali :modri:

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   POSTOPEK
13.3.2005 21:36:37   
*KAJA*
ŽIVJO!

Pri meni je bilo tako:Ginekologu sem povedala,da kljub temu,da nimava zaščite ne zanosim.Poveš,da traja že več kot eno leto.Mene je takoj napotil na HSG,ki sem ga sicer odklonila (ker se da tudi mimo tega-strah me je bilo bolečin:(()Prosila sem za laporoskopijo in histeroskopijo.Na podlagi teh izvidov pa se potem dr odloči kako in kaj naprej.

Veliko sreče!!:angel:

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   POSTOPEK
13.3.2005 21:56:50   
Nyah*
In, Kaja, kaj so ti potem povedali?
A si ze bila na teh pregledih?

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   POSTOPEK
13.3.2005 22:04:51   
mauri
Kakšni postopki so HSG, LAPARO, HISTERO?
Sorry do sedaj še nobena moja prijateljica ni imela problemov z zanositvijo, tako da se o teh stvareh nimam s kom pogovarjat.
Sej vem da obstaja net, ampak raje slišim od nekoga ki je vse to že dal skozi.

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   POSTOPEK
13.3.2005 22:14:44   
tinkamiška
Pozdravlejna mauri:rozica:

Ko sem zamenjala G in povedala novi, da je eno leto od kar se trudim mimo, je moj mož dvignil napotnico pri osebnem zdravniku za spermiogram, ker je bil dovolj dober, da bi lahko zanosila po naravni poti, me je G poslala na histero in laparoskopijo. Zdej je prvi mesec po operaciji in ravno se se končali ovulacijski dnevi...bomo vidli, če se je kaj prijelo:)

Tule ti še prilagam nekaj kar te je zanimalo:

HISTEROSKOPIJA
je diagnostični in/ali operativni poseg, ki omogoča direktno opazovanje maternične votline in istočasno operativno odstranjevanje polipov ali zarastlin maternične sluznice in resekcijo maternične pregrade. Poseg opravljamo v kratkotrajni splošni ali v lokalni narkozi.

LAPARASKOPIJA
je diagnostični in/ali operativni poseg, ki omogoča ogledovanje zunanje površine notranjih rodil ( maternice, jajčnikov, jajcevodov), ugotavljanje prehodnosti jajcevodov, ogledovanje notranjosti cele trebušne votline. Med laparaskopijo lahko opravimo tudi večje ali manjše operativne posege ( razreševanje zarastlin, izluščenje cist jajčnika, odstranitev jajčnika, odprtje zaprtega jajcevoda, ...). Poseg opravljamo v splošni narkozi.

HISTEROSALPINGOGRAFIJA (HSG)
je diagnostična metoda, ki omogoča ugotavljanje prehodnosti jajcevodov. Skozi maternični vrat vstavimo v maternično votlino tanek kateter, skozi katerega vbrizgamo radiopačno tekočino. Na podlagi prehoda tekočine skozi jacevode na zaslonu rentgenskega aparata ocenimo prehodnost le teh.

Želim ti čimprej:modri::roza:

Tinka

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   POSTOPEK
13.3.2005 22:20:33   
mauri
Pozdravljena Tinka!

Hvala za razlago!

Upam da si srečka :nosecka:

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   POSTOPEK
14.3.2005 10:25:08   
anadejka
Tinka:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   POSTOPEK
14.3.2005 10:45:52   
tinkamiška
Hvala obema:rozica::rozica::rozica:

Tut jst stiskam :miska::miska::miska::miska: za nas, da bo ratalo:):):)

Tinka

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?