|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Boleče noge ob M
20.9.2008 22:14:05   
Anonimen

Ma saj ne vem, na kateri forum naj to vprašam.

A še katero ob M, še posebej prvi dan, bolijo cele noge? Še nobena kolegica mi ni tega potrdila pa me zanima, če je tu kakšna taka? Pa če katera ve, zakaj do tega pride?

Zdaj so me bolele kar par dni skupaj in sem mislila, da je to pri meni kakšen znak za user posted image  (ker mi je bilo tudi cele dneve slabo), zdaj se je pa user posted image  pojavil in to kar par dni prej! Noge pa še kar bolijo za znoret!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Boleče noge ob M
20.9.2008 22:43:18   
Ylenia
ja mene tut vedno prvi dan noge bolijo. se posebi stegna. kor bi mela mravljince al pa tak obcutek da so zatecena ceprov niso. pa ne vem zakaj to pride, se nisem razmisljala o tem, ker tako hitro mine;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.9.2008 14:19:25   
Anonimen
Mene tudi bolijo, ker imam probleme s krčnimi žilami.

(odgovor članu Ylenia)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
21.9.2008 18:11:50   
Anonimen
mene ful bolijo 1. dan in en dan prej

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
22.9.2008 14:24:08   
sensi
Živijo,tudi mene noge bolijo prva dva,tri dni včasim pa tudi ko grem na veliko potrebo med user posted image .Enkrat smo slučajno prišle v pogovuru na to,da mamo,sestro in nečakinjo tudi bolijo noge v času m.Ginekolog mi je rekel,da 100 žensk 100 problemov in še on pri vsem svojem staležu vedno sliši kak nov simptom med menstruacijo ali kak nov znak za nosečnost.Tako,da mislim,da je to pač eden od 1000000..... normalnih pojavov.Ja pa še nekaj z žilami pa za enkrat pri nas doma v razponu od 60......18 let nimamo tako,da pri nas to ni razlog.

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.9.2008 19:46:23   
Anonimen
Mene tudi fulllllll bolijo noge. A mogoče katera ve, kaj je tmu vzrok in ali se da kaj pomagat. Mene najprej začnejo stopala in se mi nato širi gor. Bolečina je res grozna!

(odgovor članu sensi)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
30.9.2008 9:26:04   
sensi
Anonimna,meni so rekli naj se enostavno probam čim bolj sprostit in vsak trenutek,seveda,ki se da,izskoristim za to ,da dam noge malo višje od tal.Na kako pručko,prečko od mize,če jo ta ima ali pa zvečer ko si pred TV naj ti noge ne visijo dol.Stem to ublažiš mine pa ne.Pri meni in naših ženskah doma to traja prve dva tri dni,je pa res,da najbolj boli v mečah,ko da jih en trga dol.No očitno bom morala s tem do mene počakat,moja mami je že v tej fazi in bolečin v nogah tudi ni več.

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.10.2008 17:53:09   
limonita
Tudi jaz imam prva dva dni bolečine v nogah. Pomaga mi ležanje in pa tudi kalcij in magnezij, če je prehudo vzamem Lekadol.  

(odgovor članu sensi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

meso
čevap

katero meso va je bolše

na žaru (66%)

v pečici (10%)

k kotličku (3%)

v ponvi (4%)

na ražnju (8%)

pohane (9%)

Število vseh glasov: 77

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!