|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   košara + voziček
19.9.2008 21:11:33   
bučibači
HI!
ker bom dobila rabljen voziček, ki nima košare ali lupinice ( jo že imam za v avto, samo, da ne paše na  voziček),in ker bom imela zimsko pikico, me zanima, če lahko še kako drugače nadomestim košaro? sama košara mi je predraga,potem je bolje, da kupim vse novo,...ampak če že dobim skoraj nov voziček,lupinico že imam; bi poskusila brez košare, saj če dovolj podložim z dekico, in ga dam v zimsko vrečo- a je dovolj ali ne?
rabim mnenja, ker pojma nimam, to samo ugibam!!
thanksuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: košara + voziček
19.9.2008 21:13:40   
CUKRČEK
Jaz za dvojčka tudi nisem imela košare, pa smo čisto lepo "folgali". Sem ju pač zavila fajn v odejici in jima je bilo ful toplo. Naklon se je pa tudi dal čisto nazaj.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu bučibači)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.9.2008 21:24:24   
sttj
Tudi moja sta zimska pa nisem imela košare,sem ju dala v pajaca pa še pokrila pa je bilo dovolj,pa smo bili veliko zunaj tudi,ko je bilo ful mrzlo,

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.9.2008 21:40:14   
Katjusa
zimska vreča je tud fino..... sem vidla v šparu včeraj v celju da imajo vreče za nogice po 5€... lahko pa dokupiš prenosno torbo v diputu stane okol 35€.... sicer pa kot je ena napisala pajaca in odejca pa jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sttj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.9.2008 22:30:43   
Čarli08
Odvisno kakšen je voziček. V kolikor se voziček ne poleže, potem se mi zdi košara kar nujna.
Tudi sicer sem zagovornik košare, ker je res ravna in v zimskem času tudi lepo zavaruje otročka. Jaz bi raje kje drugje šparala, kot pri košari.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.9.2008 11:04:46   
julika
mi2 tud nisma kupila košare zraven vozička.sma pa naročila zimsko vrečo in bo tud v reduuser posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.9.2008 12:25:26   
kristinaj
košara je dosti bolj praktična, ker če otrok zaspi, jo samo odpneš in odneseš v stanovanje...jaz sem jo uporabljala tudi za vožnjo v avtu in sem bila z njo zelo zadovoljna..... kakšenkrat jo lahko uporabiš tudi namesto posteljice, sicer jaz sem to malo prakticirala....sedaj sem v bloku z dvigalom tako, da, kadar je zaspala sem jo enostavno gor peljala in je nadaljevala spanje na balkonu......

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu bučibači)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

sindarin

Kdo določi najvišjo vsoto za nakup igrače?

oče (10%)

mati (16%)

skupaj (38%)

omejeni dohodki (22%)

ne gledamo na znesek (8%)

drugo (6%)

Število vseh glasov: 290

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!